Jacob van Dam ICT: ontwerpen, realiseren en optimaliseren.

Laravel Development
Prestashop Development
WooCommerce Development
Wordpress Development
Frok CMS Development
Microsoft 365
Microsoft .Net Development
Xelion VOIP
VoIP Telecom

Ruim 10 jaar ervaring in development en ICT oplossingen

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met complexe en uitdagende programmeer / development projecten en ondersteunen klanten op gebied van ICT.

Wij garanderen transparantie, maken verbinding met jouw bedrijf en gaan voor een duurzame relatie.

Wij ontwerpen, realiseren en optimaliseren. Van concept op papier, naar digitaal ontwerp en uiteindelijk een werkend eindproduct. Dat is waar wij goed in zijn. Tijdens deze processen denken we met je mee. Wij kijken wat bij jouw bedrijf past. Het gaat om hetgeen je wilt bereiken en uitdragen met een webshop, website, webapplicatie. Daarnaast ontwikkelen we efficiente koppelingen of automatiseringssoftware die bedrijfsprocessen verbeteren of (deels) automatiseren.

Onze dienstverlening

In een notendop onze dienstverlening op een rijtje. Wij helpen je graag verder met een van onze diensten. Laat ons weten waarmee we jouw bedrijf kunnen helpen door contact met ons op te nemen.

Webapps

Webbapplicaties, oftewel webapps, is software die je online via je browser kunt benaderen. Webapps kunnen veel automatiseren en informatie leveren uit diverse systemen.

Webshops

Biedt producten online aan! Wel of geen maatwerkproducten. Wordt de website goed gevonden in Google, en hoe scoor je het beste in diverse zoekmachines?

Websites

Met een website wordt een bedrijf beter online vindbaar. Wek met een website, in jouw huisstijl, vertrouwen bij nieuwe óf bestaande klanten. Een website is het visitekaartje van jouw bedrijf.

Automatisering

Heb je terugkerende taken binnen jouw bedrijf? Automatisering levert tijd op, brengt meer structuur in de organisatie en draagt bij aan een verbeterde kwaliteit van het bedrijfsproces.

Koppelingen

Koppel diverse systemen binnen jouw bedrijf. Bijvoorbeeld een webshop met een boekhoudsysteem of het machinepark. Een koppeling verkleint de kans op foutieve data-invoer.

ICT Diensten

Microsoft 365 omgeving, zakelijke computer- en serversystemen, netwerkbeheer, VoIP telefonie. Elk bedrijf heeft het nodig. Wij leveren ICT diensten en producten die gepaard gaan met passend en eerlijk advies.

Ons laatste werk