Microsoft 365 implementeren

Met Microsoft 365 krijg je alles wat je nodig hebt om slim en efficiënt samen te kunnen werken in een veilige omgeving. Het staat bekend om applicaties als Word, Excel, PowerPoint en Outlook, maar er is nog veel meer waaronder het Microsoft Power Platform en CoPilot.

ICT

microsoft-365-jvdict

Bewezen software voor je bedrijf

Werk slimmer met de software van Microsoft 365. Beschik overal tot je bestanden en andere gegevens, het maakt niet uit of je op kantoor bent, werkt vanuit thuis of je vakantieadres. De inbegrepen office applicaties zoals Word, Excel, Outlook en Exchange, SharePoint, Onedrive en Teams werken naadloos samen en zijn beschikbaar op elk apparaat.

Het Microsoft 365 pakket beschikt ook over het Microsoft Power Platform. Hierin zitten onder andere tools, zoals PowerBi om data te visualiseren, PowerApps om low-code applicaties te bouwen en PowerAutomate om taken te automatiseren.

Werk nog efficiënter met CoPilot; een digitale assistent die is gebaseerd op AI. Copilot is geïntegreerd in de Microsoft omgeving. Het helpt bij het maken van documenten en presentaties. Daarnaast kan CoPilot helpen om inzicht te krijgen in gegevens en e-mailberichten.

Maar Microsoft 365 biedt nog meer! Met Microsoft Intune kunnen apparaten binnen de organisatie worden beheerd en eenvoudig worden uitgerold wanneer een nieuwe collega start.

Kortom; Microsoft 365 brengt de beste productiviteitsapps samen met krachtige cloudservices, apparaat beheer en geavanceerde beveiliging in één verbonden ervaring.

Dit is Microsoft 365

 • Overal veilig toegang tot al je bestanden
 • CoPilot een digitale AI assistent
 • Het office pakket om samen te werken
 • PowerBi voor datavisualisatie
 • PowerAutomate voor automatiseren van taken
 • PowerApp voor het bouwen van lowcode apps
 • Beheren van apparaten met Microsoft Intune
 • Lage instapkosten, ook voor ZZP’ers
jvdict-ict-diensten
1

Inventarisatie

We willen graag weten wie je bent en hoe je werkt. Uiteindelijk willen we ook graag weten hoe de huidige ervaring is met de ICT omgeving, wat gaat daarbij goed en wat kan beter?

mountains-of-work-jvdict
2

Advies

Doordat we weten hoe je werkt geven we een passend advies. Niet zomaar een mening, maar meer een goede en eigentijdse raad. En dat advies onderbouwen we graag.

jvdict-strategie
3

Planning en implementatie

Je bent klaar voor de volgende stap. En dat heeft soms tijd nodig. Stap voor stap gaan we aan de slag. Door een juiste implementatie toe te passen nemen we ook de gebruikers mee in het traject.

jvdict-werkplek
4

Onderhoud

Verstandig is om regulier onderhoud en monitoring uit te voeren aan de ICT omgeving. Hiermee ben je up-to-date en weet je dat je een stabiele ICT-infrastructuur hebt.

Bespaar kosten en start met Microsoft 365

Microsoft 365 biedt veel tools binnen één platform. Het is niet meer nodig om te investeren in dure software en servers om alles werkend en up-to-date te houden. Microsoft zorgt regelmatig voor software updates en levert zelf de servers. Hierdoor kun je zorgeloos veilig en altijd verder werken waar je ook bent.

Wij helpen je graag verder met Microsoft 365. Wij migreren je huidige omgeving naar Microsoft 365 of kunnen je huidige Microsoft 365 in beheer nemen. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de juiste implementatie van Microsoft binnen jouw organisatie.

Waarom Jacob van Dam ICT

 • Brede kennis en toch effectief
 • Integrale aanpak
 • ICT die aansluit op jouw organisatie
 • Ontwikkelen van website of webshop
 • Processen automatiseren en optimaliseren met software op maat

Global Seatrade

EasyStow voor vrachtschepen

Bekijk meer

Starten met het uitgebreide Microsoft 365?

Je kan klein beginnen, maar het mag ook groot. Of weet je juist niet waar je moet beginnen? Wij adviseren je graag in wat het beste past in jouw organisatie. Meer weten? Laat je gegevens achter!

mountains-of-work-jvdict