Hosted VoIP telefonie

Bereikbaarheid is belangrijk. Daarom wil je zeker zijn van een stabiele telefonie verbinding. Met VoIP telefonie ben je overal bereikbaar op de momenten waarop jij dat wil.

ICT

telefonie-yealink-jvdict

Overal bereikbaar op de momenten waarop jij dat wil

Overal en altijd bereikbaar zijn. Dat kan met Hosted VoIP telefonie van, of kortgezegd VoIP. VoIP is de telefooncentrale in de cloud. Hierdoor ben je op je vaste toestel, mobiele toestel, of computer bereikbaar. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van de traditionele telefoonlijn, maar een veilige internetverbinding, kan je overal ter wereld bereikbaar op hetzelfde nummer en op de momenten waarop jij dat wil.

De telefooncentrale is uiterst flexibel. Het is eenvoudig uit te breiden als dat nodig is, gebruikers kunnen elke maand toegevoegd af verwijdert worden. Daarnaast is de telefooncentrale altijd up to date. Updates worden automatisch uitgevoerd zodat je altijd over de nieuwste functionaliteiten beschikt. Ook kunnen we een koppeling met een CRM pakket maken zodat je bij een inkomend gesprek altijd de juiste klantgegevens bij de hand hebt.

Voordelen van VoIP

  • Maandelijks een vaste prijs
  • Telefooncentrale in de cloud
  • Voor zowel vaste telefoons als mobiele telefoons
  • Koppelen aan bijv. een CRM pakket
  • Beheer- en gebruiksvriendelijk
jvdict-ict-diensten
1

Inventarisatie

We willen graag weten wie je bent en hoe je werkt. Uiteindelijk willen we ook graag weten hoe de huidige ervaring is met de ICT omgeving, wat gaat daarbij goed en wat kan beter?

mountains-of-work-jvdict
2

Advies

Doordat we weten hoe je werkt geven we een passend advies. Niet zomaar een mening, maar meer een goede en eigentijdse raad. En dat advies onderbouwen we graag.

jvdict-strategie
3

Planning en implementatie

Je bent klaar voor de volgende stap. En dat heeft soms tijd nodig. Stap voor stap gaan we aan de slag. Door een juiste implementatie toe te passen nemen we ook de gebruikers mee in het traject.

jvdict-werkplek
4

Onderhoud

Verstandig is om regulier onderhoud en monitoring uit te voeren aan de ICT omgeving. Hiermee ben je up-to-date en weet je dat je een stabiele ICT-infrastructuur hebt.

Telefonie die aansluit bij jouw organisatie

Telefonie is een belangrijk onderdeel voor elke organisatie. Wij ontzorgen doordat we de best passende VoIP oplossing van a tot z implementeren. Dat betekend dat we de hardware kunnen leveren, installeren en beheren. Daarnaast zijn wij niet afhankelijk van één VoIP aanbieder waardoor we een compleet en uitgebreid aanbod kunnen leveren. VoIP telefonie leveren wij tegen lage concurrerende prijzen

Waarom Jacob van Dam ICT

  • Brede kennis en toch effectief
  • Integrale aanpak
  • ICT die aansluit op jouw organisatie
  • Ontwikkelen van website of webshop
  • Processen automatiseren en optimaliseren met software op maat

Global Seatrade

EasyStow voor vrachtschepen

Bekijk meer

VoIP als bereikbaarheid belangrijk is.

Bereikbaar zijn hoe en wanneer jij dat wil. Dat kan met VoIP. Ben jij benieuwd hoe je VoIP kan implementeren binnen jouw organisatie? Laat je gegevens achter!