Netwerk en internet

Werken zonder frustraties kan alleen met een veilig en stabiel netwerk. Wij leveren moderne draadloze WiFi netwerken en bekabelde netwerken. Daarnaast leveren we diverse zakelijke internetverbindingen van o.a. KPN en ODIDO.

ICT

jvdict-netwerk-en-internet

Een snelle, stabiel en betrouwbaar netwerk

Een snel en stabiel bedrijfsnetwerk zorgt voor de continuïteit van jouw ICT omgeving. Je kan waarschijnlijk niet zonder een goed netwerk. Want wanneer een netwerk niet goed werkt, stagneren de werkzaamheden en lopen de frustraties op.

Het moet niet uitmaken of het gaat om een draadloos WiFi netwerk of bekabeld netwerk. Een netwerk moet goed zijn en vanaf het begin goed aangepakt worden. Daar profiteer je het langst van. Met onze oplossingen kunnen we een geheel nieuw netwerk aanleggen, maar ook jouw huidige netwerk uitbreiden of vervangen. Wij zijn uniek omdat we het netwerk geheel kunnen aanleggen, inclusief firewall(s), switches en gescheiden netwerken (VLAN)! Wij beheren je netwerk en zorgen er voor dat alles up-to-date is. Zo kunnen jij en je collega’s zorgeloos werken.

Naast het leveren van het bedrijfsnetwerk leveren we ook internetverbindingen van diverse providers. Dit kan van bijvoorbeeld KPN of ODIDO zijn.

Een beheerd netwerk van Jacob van Dam ICT

  • Hardware die altijd up-to-date is
  • Monitoring van apparatuur
  • Een netwerk dat eenvoudig is uit te breiden
jvdict-ict-diensten
1

Inventarisatie

We willen graag weten wie je bent en hoe je werkt. Uiteindelijk willen we ook graag weten hoe de huidige ervaring is met de ICT omgeving, wat gaat daarbij goed en wat kan beter?

mountains-of-work-jvdict
2

Advies

Doordat we weten hoe je werkt geven we een passend advies. Niet zomaar een mening, maar meer een goede en eigentijdse raad. En dat advies onderbouwen we graag.

jvdict-strategie
3

Planning en implementatie

Je bent klaar voor de volgende stap. En dat heeft soms tijd nodig. Stap voor stap gaan we aan de slag. Door een juiste implementatie toe te passen nemen we ook de gebruikers mee in het traject.

jvdict-werkplek
4

Onderhoud

Verstandig is om regulier onderhoud en monitoring uit te voeren aan de ICT omgeving. Hiermee ben je up-to-date en weet je dat je een stabiele ICT-infrastructuur hebt.

Veiligheid voorop

Een netwerk moet niet alleen stabiel en snel zijn. Het moet ook veilig zijn. Dit kan je doen door de netwerken op de juiste manier te scheiden. Heb je bijvoorbeeld een bedrijfsverzamelpand met verschillende huurders? Dan wil je het netwerk scheiden zodat ze niet bij elkaars data kunnen komen. Of heb je een gasten netwerk en wil je niet dat de gasten maar zo rond kunnen snuffelen binnen jouw organisatie? Ook daarvoor scheiden we een netwerk.

Daarnaast creëer je veiligheid door er voor te zorgen dat de hardware altijd up-to-date is. Met het netwerkbeheer dat wij leveren monitoren we de netwerkapparatuur en zorgen we dat updates tijdig worden uitgevoerd.

Waarom Jacob van Dam ICT

  • Brede kennis en toch effectief
  • Integrale aanpak
  • ICT die aansluit op jouw organisatie
  • Ontwikkelen van website of webshop
  • Processen automatiseren en optimaliseren met software op maat

Global Seatrade

EasyStow voor vrachtschepen

Bekijk meer

Wil je een snel en veilig netwerk?

Kom meer te weten over de netwerken en internetverbindingen die wij leveren. Laat je gegevens achter!