Website

Een goede website is meer dan een visitekaartje. Naast dat het er goed uit moet zien en moet aansluiten bij de identiteit van jouw bedrijf, moet ook de content aansluiten bij de bezoeker. Kortom, een website moet voor je werken!

WordPressLaravelFork CMS

website-jvdict

Meer dan een visitekaartje

Wij ontwikkelen websites voor diverse klanten van a tot z. Samen met een sterk ontwerp bouwen we jouw website op in een Content Management Systeem (CMS). Vaak ontwikkelen we maatwerk websites in het bekende WordPress CMS-systeem. Het is ook mogelijk om een maatwerk website op te bouwen in Laravel. De keuze voor deze CMS systemen wordt gemaakt op basis van toekomstige ondersteuning, zodat jij zorgeloos online kan zijn met jouw website.

Een sterk ontwerp wordt altijd gemaakt in jouw huisstijl. Heb je nog geen huisstijl? Wij kunnen helpen met het grafisch vormgeven van jouw huisstijl. De website moet namelijk meer zijn dan het digitale visitekaartje, het moet een professionele indruk achterlaten bij de bezoekers van jouw website.

kennismaking-jvdict
1

Kennismaking en behoeftenanalyse

Graag maken we kennis! We zijn benieuwd naar het gezicht achter de organisatie, of de sleutelpersonen binnen de organisatie. We willen onder andere weten wat je wilt uitdragen en wie je wilt bereiken met de website.

ontwerp-jvdict
2

Ontwerp

Wij gaan aan de slag! Wij maken een ontwerp dat aansluit op de organisatie. We ontwerpen dit in de bestaande huisstijl, en als die er niet is of als die opgefrist moet worden doen wij dat ook.

implementeren-jvdict
3

Ontwikkeling en implementatie

Als het ontwerp is afgerond en goedgekeurd,  gaan we de website technisch opbouwen. Wij houden rekening met een SEO-vriendelijke opbouw van de website. We leveren de website steeds in delen op zodat je direct leert werken met de website.

jvdict-elten-startpagina
4

Live en onderhoud

Na het opbouwen van de website gaan we testen. Omdat wij graag kwaliteit leveren gaan we pas live als alles goed staat. Na live gang kan je aan de slag met SEA (online adverteren). Ook kunnen we je website onderhouden zodat hij altijd up-to-date blijft.

Meer weten over onze websites?

Wij gaan graag met je in gesprek over hoe een website kan bijdragen aan de vindbaarheid van jouw organisatie. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Ben je op zoek naar zoekmachine optimalisatie (SEO) van jouw website? Of geïnteresseerd in het laten bouwen van een webshop? Wij kunnen je hierbij van dienst zijn en verder helpen.

Waarom Jacob van Dam ICT

  • Brede kennis en toch effectief
  • Integrale aanpak
  • ICT die aansluit op jouw organisatie
  • Ontwikkelen van website of webshop
  • Processen automatiseren en optimaliseren met software op maat

Heuvel Horeca

Webshop Heuvel Horeca

Bekijk meer

heuvelhoreca.nl_desktop
00:48
5G
heuvelhoreca.nl-mobiel

WeFlex Personeelsdiensten

Website Weflex

Bekijk meer

www.weflex.nl-desktop
00:48
5G
www.weflex.nl-mobiel

Website laten bouwen, verbeteren of vernieuwen?

Wij denken graag met je mee. Of het nu gaat om een geheel nieuwe website of een optimalisatie van de huidige website. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

mountains-of-work-jvdict