Systeembeheer voor de moderne werkplek

De ICT omgeving moet optimaal presteren. Met onze systeembeheer oplossingen voor de moderne werkplek zorgen wij ervoor dat computers en andere randapparatuur zoals printers, scanners en telefoons goed werken. Dit geldt ook voor de software, maar ook voor Windows en Apple systemen.

ICTSecurityMicrosoft 365Netwerk

werkplekbeheer-jvdict

Next level systeembeheer

Niets is zo vervelend als een ICT omgeving die problemen geeft, of regelmatig niet werkt. Wij leveren een systeembeheer oplossing voor de moderne werkplek zowel op locatie als op afstand. Alles voor een zo snel mogelijke, maar goede en professionele oplossing zodat jij zorgeloos weer verder kan.

Wij vinden het belangrijk om eerst te luisteren naar de wensen en eisen die er zijn binnen de organisatie. Dan pas kunnen we adviseren wat de beste oplossing zou kunnen zijn. Wij ondersteunen bijvoorbeeld bij het implementeren van Microsoft diensten om slim en veilig samen te werken. Wij begrijpen ook dat jouw data veilig geback-upt en bewaard moet worden en dat de beveiliging van jou organisatie goed ingericht moet zijn.

Naast het beheer en onderhoud van jouw ICT omgeving, leveren we ook hardware. Of je nu op zoek bent naar doorsnee desktop, laptop en printer of dat ene apparaat wat heel specifiek is. Wij gaan graag op zoek naar de best passende oplossing.

jvdict-ict-diensten
1

Inventarisatie

We willen graag weten wie je bent en hoe je werkt. Uiteindelijk willen we ook graag weten hoe de huidige ervaring is met de ICT omgeving, wat gaat daarbij goed en wat kan beter?

mountains-of-work-jvdict
2

Advies

Doordat we weten hoe je werkt geven we een passend advies. Niet zomaar een mening, maar meer een goede en eigentijdse raad. En dat advies onderbouwen we graag.

jvdict-strategie
3

Planning en implementatie

Je bent klaar voor de volgende stap. En dat heeft soms tijd nodig. Stap voor stap gaan we aan de slag. Door een juiste implementatie toe te passen nemen we ook de gebruikers mee in het traject.

jvdict-werkplek
4

Onderhoud

Verstandig is om regulier onderhoud en monitoring uit te voeren aan de ICT omgeving. Hiermee ben je up-to-date en weet je dat je een stabiele ICT-infrastructuur hebt.

Moderne werkplek implementeren

Of wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen door enkel het leveren van een laptop, destkop of server, of mogen voorzien van een state of the art (wifi-) netwerk, groot of klein maakt ons niet uit. Of je nu in de cloud wilt werken of niet. Wij helpen je graag verder. Wij denken mee in wat past bij jouw bedrijf en adviseren op maat. Transparantie is voor ons het sleutelwoord als het gaat om het adviseren in en leveren van systeem- en netwerkbeheer.

Waarom Jacob van Dam ICT

  • Brede kennis en toch effectief
  • Integrale aanpak
  • ICT die aansluit op jouw organisatie
  • Ontwikkelen van website of webshop
  • Processen automatiseren en optimaliseren met software op maat

Global Seatrade

EasyStow voor vrachtschepen

Bekijk meer

Een zorgenloze ICT omgeving en werkplek

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw ICT omgeving en werkplek? Laat je gegevens achter!

jvdict-ict-diensten