API’s en koppelingen

Werk slimmer en sneller door systemen met elkaar te koppelen. Hierdoor worden bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en geautomatiseerd. Dit doen we met API koppelingen of maatwerk koppelingen.

api-en-koppeling-jvdict

Werk slimmer

Als je dagelijks bezig bent met het handmatig overzetten van data van het ene naar het andere systeem kan dit veel tijd in beslag nemen. Zeker als er geen standaard koppelingen zijn ben je vaak aan handmatige acties overgeleverd. Door een koppeling tussen de systemen te bouwen, houd je meer tijd over om andere werkzaamheden uit te voeren. 

Koppel je boekhoudprogramma, ERP- of CRM-systeem, of elke andere applicatie met bijvoorbeeld een website, webshop of totaal iets anders. Een koppeling zorgt er altijd voor dat jij je werk efficiënt kan uitvoeren. Daarnaast verkleint het de kans op fouten, omdat de data altijd op de juiste plek wordt ingevuld. Een koppeling tussen systemen brengt ook de mogelijkheid mee om data te verrijken, zodat je nog meer inzicht hebt.

Wij ontwikkelen koppelingen op maat. Het maakt niet uit tussen welke systemen deze koppeling moet worden gerealiseerd. Koppelingen kunnen altijd worden gerealiseerd als er een API beschikbaar is, maar een API is niet altijd nodig. 

jvdict-strategie
1

Jouw vise, onze missie

We beginnen met het definiëren van de doelstellingen, wat moet wil je eigenlijk bereiken de koppeling? We brengen daarbij ook de verschillende systemen in kaart die gekoppeld moeten worden.

jvdict-strategie
2

Een ontwerp dat werkt

Met uw doelstellingen helder voor ogen, ontwerpen we een koppeling die naadloos past binnen uw bestaande IT-landschap. Of u nu een standaard API-koppeling nodig heeft of een volledig op maat gemaakte oplossing, wij zorgen voor een veilige, schaalbare en efficiënte architectuur. Onze focus ligt op veiligheid en gebruiksgemak, zodat uw gegevens altijd beschermd zijn en de systemen eenvoudig te beheren.

jvdict-strategie
3

Implementatie zonder zorgen

De ontwikkeling en implementatie van uw koppeling verloopt soepel en zonder onderbrekingen van uw dagelijkse bedrijfsvoering. Ons team van experts zorgt voor een grondige testing en fijnslijping, gevolgd door een stapsgewijze uitrol. U ontvangt uitgebreide documentatie en training, zodat uw team vol vertrouwen met het nieuwe systeem aan de slag kan.

jvdict-strategie
4

Ondersteuning en optimalisatie

Na implementatie staan we klaar met ondersteuning en mogelijk met periodieke evaluaties om de koppeling te optimaliseren. Zo zorgen we dat de oplossing blijft voldoen aan de veranderende bedrijfsbehoeften.

Verweij Compactkraanverhuur

Website Verweij Compactkraanverhuur

Bekijk meer

www.compactkraanverhuur.nl_desktop
00:48
5G
www.compactkraanverhuur.nl_mobiel

BTC Logistiek

Website BTC Logistiek

Bekijk meer

btc-logistiek-desktop-jvdict
00:48
5G
btc-logistiek-mobile-jvdict

Wat wil jij koppelen?

Laat ons weten welke koppeling jij graag zou willen om efficiënter te kunnen werken.