ICT-beheer

Elke dag wil je scoren. Daarom leveren wij ICT die is afgestemd op jouw organisatie. Onze dienstverlening lijkt uitgebreid, maar onze diensten zijn het fundament voor een zorgeloze ICT omgeving.

SecurityWerkplekNetwerk en internetMicrosoft 365Telefonie

werkplekbeheer-jvdict

Advies op maat

Een ICT partner die jouw organisatie begrijpt

Jacob van Dam ICT is een geschikte ICT partner, omdat wij betrokken zijn en we ons verdiepen in jouw specifieke behoeften en de unieke eisen van jouw organisatie. We zijn niet alleen bekend met jouw omgeving, maar anticiperen ook proactief op veranderingen en gebeurtenissen. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening naadloos op elkaar afstemmen op jouw ICT omgeving. En kun je zonder zorgen elke dag scoren.

Of het nu gaat om één of meerdere werkplekken thuis, op kantoor of in de cloud. Een Microsoft 365 omgeving om professioneel vanuit te kunnen mailen. Nieuwe server(s). Of VoIP telefonie voor op de zaak. Bij ons ben je aan het juiste adres.

microsoft-365-jvdict

Microsoft 365

Slim samenwerken met Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Automatiseren met het Microsoft Power Platform. Het eenvoudig beheren van je apparaten met Microsoft Intune. Of maak gebruik van CoPilot, een digitale AI assistent. De mogelijkheden van Microsoft 365 zijn ongekend!

Meer informatie

werkplekbeheer-jvdict

Werkplekbeheer

Achter een werkplek zit meer dan je denkt. Wij leveren systeembeheer van a tot z, zodat jij zorgeloos aan het werk kunt.

Meer informatie

jvdict-netwerk-en-internet

Netwerk en Internet

Een (draadloos) bedrijfsnetwerk aanleggen, moet je van begin af aan goed aanpakken. Daar profiteer je het langst van. Wij zijn uniek, omdat we het netwerk geheel kunnen aanleggen, inclusief firewall(s), switches en gescheiden netwerken (VLAN)!

Meer informatie

telefonie-yealink-jvdict

Telefonie

Overal en altijd bereikbaar zijn. Dat kan met onze totaaloplossing voor telefonie, want wij bieden alles wat daarbij voor extra gemak zorgt.

Meer informatie