Software op maat laten bouwen

Software die precies doet wat jij wilt, dat is een webapplicatie of webapp. Maatwerk software sluit precies aan op de behoeften van jouw organisatie. Hierdoor kan je bedrijfsprocessen optimaliseren, werk je efficiënter en maak je minder fouten.

Laravel

software-op-maat-jvdict

Advies op maat

Groeien door maatwerk software

Maatwerk software in de vorm van een webapplicatie (webapp), mobiele app of portal is breed in te zetten. Je kan processen optimaliseren doordat je taken automatiseert, digitaliseert en koppelingen legt tussen bestaande systemen. Door software op maat te laten bouwen verhoog je de efficiëntie en productiviteit binnen jouw organisatie.

Software op maat biedt veel voordelen ten opzichte van een standaard softwarepakketten. Maatwerk software wordt afgestemd op de bedrijfsprocessen in plaats van andersom; bedrijfsprocessen afstemmen op dure softwarepakketten. Maatwerk software kent een hoge schaalbaarheid, doordat het uitgebreid en verbeterd kan worden. Daarnaast kan je de software bereiken via de browser op je computer, smartphone of tablet!

Een bekend en betrouwbaar framework die wij gebruiken voor maatwerk software is Laravel. De keuze voor dit framework is gemaakt op basis van toekomstige ondersteuning en uitgebreide mogelijkheden zodat jij zorgeloos je software kan blijven gebruiken.

Enkele voordelen van maatwerk software

  • Software die aansluit op jouw processen
  • Koppelen met bestaande software
  • Te gebruiken op bijna alle apparaten
  • Gebouwd in het Laravel framework
jvdict-strategie
1

Jouw vise, onze missie

We beginnen met het definiëren van de doelstellingen, wat moet wil je eigenlijk bereiken de koppeling? We brengen daarbij ook de verschillende systemen in kaart die gekoppeld moeten worden.

jvdict-strategie
2

Een ontwerp dat werkt

Met uw doelstellingen helder voor ogen, ontwerpen we een koppeling die naadloos past binnen uw bestaande IT-landschap. Of u nu een standaard API-koppeling nodig heeft of een volledig op maat gemaakte oplossing, wij zorgen voor een veilige, schaalbare en efficiënte architectuur. Onze focus ligt op veiligheid en gebruiksgemak, zodat uw gegevens altijd beschermd zijn en de systemen eenvoudig te beheren.

jvdict-strategie
3

Implementatie zonder zorgen

De ontwikkeling en implementatie van uw koppeling verloopt soepel en zonder onderbrekingen van uw dagelijkse bedrijfsvoering. Ons team van experts zorgt voor een grondige testing en fijnslijping, gevolgd door een stapsgewijze uitrol. U ontvangt uitgebreide documentatie en training, zodat uw team vol vertrouwen met het nieuwe systeem aan de slag kan.

jvdict-strategie
4

Ondersteuning en optimalisatie

Na implementatie staan we klaar met ondersteuning en mogelijk met periodieke evaluaties om de koppeling te optimaliseren. Zo zorgen we dat de oplossing blijft voldoen aan de veranderende bedrijfsbehoeften.

Software op maat laten bouwen?

Wil je de volgende stap zetten met een webapp? Laat een maatwerk software ontwikkelen voor bijvoorbeeld de geautomatiseerde orderafhandeling van jouw webshop. Of bouw die ene ingewikkelde Excel om in naar gebruiksvriendelijke software. Er zijn diverse mogelijkheden voor software op maat.

Heb jij een vraag stuk of wil je juist meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en verhoog de efficiëntie en productiviteit binnen jouw organisatie.

Waarom Jacob van Dam ICT

  • Brede kennis en toch effectief
  • Integrale aanpak
  • ICT die aansluit op jouw organisatie
  • Ontwikkelen van website of webshop
  • Processen automatiseren en optimaliseren met software op maat

Viemat

Koppeling en automatisering WooCommerce WordPress

Bekijk meer

viematbouwmaterialen.nl-desktop
09:09
5G
viematbouwmaterialen-mobiel

Boomkwekerij Van IJmeren

Webshop Boomkwekerij Van IJmeren en koppeling WinTree

Bekijk meer

boomkwekerij-van-ijmeren-jvdict-2
09:09
5G
boomkwekerij-van-ijmeren-jvdict-1

Software laten bouwen?

Wij denken graag mee in de mogelijkheden van maatwerk software binnen jouw organisatie. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

mountains-of-work-jvdict