Project: Viemat

Koppeling en automatisering WooCommerce WordPress

viemat-bouwmaterialen

De webshop van Viemat Bouwmaterialen

Viemat Bouwmaterialen is gespecialiseerd in het leveren van materialen voor dak- en gevelmontage. Met het brede assortiment leveren ze producten nieuw uit de fabriek maar ook producten met een B-Keus keurmerk.

De webshop voor Viemat Bouwmaterialen hebben we ontwikkeld met WooCommerce op basis van het WordPress CMS. Daarnaast zijn er een aantal maatwerk plug-ins door ons ontwikkeld.

Panelen configurator en offerte en voorraad koppeling met Snelstart

Doordat je als klant ook bij Viemat op locatie de voorraad kunt bekijken en kopen is het belangrijk dat de voorraad in de webshop altijd up-to-date is. Daarvoor is een maatwerk koppeling met SnelStart ontwikkeld. Deze koppeling haalt automatisch alle varianten van het betreffende product op uit snelstart.

Samen met de koppeling is een Panelen configurator ontwikkeld. Hiermee kan je de gewenste afmetingen van de panelen invullen op de website, en door door ons ontwikkelde het algoritme kan automatisch het beste paneel uit de voorraad hiervoor gebruikt. Zo weet de klant zeker dat hij niet te veel panelen inkoopt voor zijn project. Daarnaast is het mogelijk om met Panelen configurator nieuwe panelen te kunnen bestellen die voor de klant op maat geproduceerd worden. Deze nieuwe panelen hebben een staffelkorting waardoor je korting kunt krijgen als je meerdere vierkante meters afneemt.

Kenmerken

  • WordPress met WooCommerce
  • Voorraad koppeling met Snelstart
  • Panelen configurator voor maatwerk panelen
  • Staffelkortingen bij grotere afnames

Viematbouwmaterialen.nl

viematbouwmaterialen.nl-desktop
00:48
5G
viematbouwmaterialen-mobiel
viemat-website-responsive-bouwen-website-webdesign-pachdesign-pach-design
Viemat Bouwmaterialen webdesign
viemat-producten-diensten-pagina-ontwerpen-bouwen-webdesign-website-viemat–webdesign-pach-design-development-jacob-van-dam-ict