WordPress website laten bouwen

WordPress wordt breed gedragen door een grote community. Een van de voordelen is dat er veel plug-ins beschikbaar zijn zodat niet alles opnieuw bedacht hoeft te worden.

WebsiteWebshop

jvdict-wordpress

Een gebruiksvriendelijk CMS is WordPress

Misschien wel een van de bekendste Content Management Systemen (cms) die we kennen; WordPress. Door de grote wereldwijde community heeft WordPress veel beschikbare plugins, goede ondersteuning en wordt het CMS regelmatig geüpdatet om beveiligingslekken te voorkomen.

Wij bouwen een op maat gemaakte website of webshop dat aansluit op jouw organisatie. Het is ook mogelijk om een module door ons te laten ontwikkelen, of een bestaande module of template door ons te laten uitbreiden. Ook kunnen we ondersteuning bieden bij de technische optimalisatie van de website.

Naast maatwerk kunnen wij ook een WordPress website op webshop bouwen door gebruik te maken van basis modules en templates. De WordPress community biedt gratis en betaalde modules en templates aan.

Voordelen van WordPress

  • Maatwerk template waardoor de website een unieke look en feel heeft
  • Maatwerk modules
  • Geschikt voor elke branche
  • Mogelijkheid om webshop in te ontwikkelen met WooCommerce
  • Beheer- en gebruiksvriendelijk

WordPress website of module laten bouwen?

Wij ontwikkelen snelle WordPress websites en webshops die gebruiksvriendelijk zijn en bijdragen aan een hogere conversie. Een website moet naadloos aansluiten op jouw bedrijf. Of je nu fietsenmaker bent, bouwer, bakker of een groot productiebedrijf, wij helpen je verder.

WordPress-logotype-standard