Fork CMS websites

Fork CMS websites zijn minimalistisch en gebruiksvriendelijk. Dit heeft als voordeel dat het over het algemeen snelle websites zijn. Echter is het Fork CMS verouderd, waardoor het verstandig is om over te stappen op een ander CMS.

WebsiteWebshop

jvdict-frok-CMS

Fork CMS is een Content Management Systeem (CMS) waarbij gebruikersgemak voorop staat. Het CMS is minimalistisch, waardoor het zeer efficiënt werkt. Fork CMS kan zeer goed worden gebruikt voor websites en webshops.

Wanneer je al voorzien bent van een ingerichte Fork CMS website of webshop is het ook mogelijk om een module door ons te laten ontwikkelen of een bestaande module of template door ons te laten uitbreiden. We kunnen je van dienst zijn met de optimalisatie van jouw website of webshop. Of ben je specifiek opzoek naar zoekmachine optimalisatie (SEO) voor jouw Fork CMS website of webshop? Ook daar kunnen wij je mee van dienst zijn.

Fork CMS is inmiddels verouderd. Wij ontwikkelen geen nieuwe websites meer op het Fork CMS. Wel kunnen wij jouw Fork CMS zo bijhouden dat hij up-to-date is en dat je hierop tijdelijk kunt blijven draaien.

Waarom je ForkCMS website laten vervangen?

  • Fork CMS biedt zelf geen updates meer
  • Fork CMS draait op oude technieken
  • Onderhoud is mogelijk, maar intensief

Fork CMS website laten vervangen of up-to-date houden?

Heb jij een website die nog draait op het Fork CMS? Wij kunnen deze vervangen. Het is ook mogelijk om de website die draait op Fork CMS door ons te laten onderhouden, zodat deze hier nog tijdelijk op kan draaien.

jvdict-frok-CMS