Bescherm dat wat van waarde is

Je kan met een gerust idee aan het werk als je weet dat de beveiliging van jouw ICT omgeving op orde is. Maak cyberaanvallen op jouw organisatie lastiger door de juiste cybersecurity oplossingen toe te passen.

ICT

ICT security op orde brengen

Cyberaanvallen zijn er steeds vaker. Het wordt voor hackers makkelijker om binnen te komen zonder de juiste stappen te ondernemen. Daarom is de ICT beveiliging van jouw organisatie belangrijker dan ooit. Met onze cybersecuritydiensten beveiligen we jouw ICT infrastructuur. We beschermen de data in de cloud, maar ook apparatuur zoals laptops, desktops en mobiele apparaten. Hierdoor kan je met een gerust idee aan het werk.

Samenwerken vindt steeds vaker plaats in de cloud. Ook dit moet veilig zijn. Het is daarom belangrijk om de juiste personen toegang te geven tot de juiste data. Een collega van de receptie hoeft vaak niet bij de jaarverslagen van jouw organisatie. Door dit af te bakenen beperk je (onbedoelde) datalekken binnen jouw organisatie.

Voordelen van onze cybersecurity oplossingen

  • Beveiliging met een nuchtere kijk; het boeren verstand
  • Endpoint beveiliging die up-to-date is
  • Meerdere beveiligingslagen voor toegang tot data
jvdict-ict-diensten
1

Inventarisatie

We willen graag weten wie je bent en hoe je werkt. Uiteindelijk willen we ook graag weten hoe de huidige ervaring is met de ICT omgeving, wat gaat daarbij goed en wat kan beter?

mountains-of-work-jvdict
2

Advies

Doordat we weten hoe je werkt geven we een passend advies. Niet zomaar een mening, maar meer een goede en eigentijdse raad. En dat advies onderbouwen we graag.

jvdict-strategie
3

Planning en implementatie

Je bent klaar voor de volgende stap. En dat heeft soms tijd nodig. Stap voor stap gaan we aan de slag. Door een juiste implementatie toe te passen nemen we ook de gebruikers mee in het traject.

jvdict-werkplek
4

Onderhoud

Verstandig is om regulier onderhoud en monitoring uit te voeren aan de ICT omgeving. Hiermee ben je up-to-date en weet je dat je een stabiele ICT-infrastructuur hebt.

Overal veilig werken

Wanneer collega’s zowel thuis, vanaf het vakantieadres of op kantoor werken, het zogenaamde hybride werken, is het belangrijk dat de toegang tot de data van jouw organisatie beveiligd wordt. Het inzetten van een aantal standaard tools die worden aangeboden binnen het Microsoft 365 pakket zorgen er voor dat niet iedereen maar zo kan inloggen. Een extra beveiliging laag zorgt ervoor dat de toegang minder makkelijk is, maar wel veiliger!

Waarom Jacob van Dam ICT

  • Brede kennis en toch effectief
  • Integrale aanpak
  • ICT die aansluit op jouw organisatie
  • Ontwikkelen van website of webshop
  • Processen automatiseren en optimaliseren met software op maat

Global Seatrade

EasyStow voor vrachtschepen

Bekijk meer

Vagen over ICTbeveiliging?

Wil je meer weten over onze securitydiensten? Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden van de ICT beveiliging voor jouw organisatie. Laat je gegevens achter!