De voordelen van een website op maat voor jouw bedrijf

Een website op maat kan heel eenvoudig of heel ingewikkeld zijn, maar heeft toch altijd dezelfde voordelen. 

Een website op maat is uniek, bevat dingen die jij echt wilt, is sneller, veiliger en is beter voor Google. En met de juiste koppelingen, bijvoorbeeld jouw boekhoudsysteem, maak je jouw website nog beter, efficiënter en onderscheid je je beter van jouw concurrent. 

Of je nu zzp’er bent en net gestart bent en een kleine website nodig hebt. Of als je een grote webshop met veel producten wilt laten bouwen: een website op maat is de beste keuze voor elk bedrijf. Met een maatwerk website kun je jouw doelen beter behalen: online meer en nieuwe klanten genereren. 

Website op maat door een familiebedrijf uit de buurt

Als je weinig kennis hebt over websites en development, wil je graag zekerheid. Je wilt zeker weten dat de investering jouw bedrijf geld gaat opleveren. 

We vinden het daarom belangrijk om goed en persoonlijk contact te hebben. Zodat jij weet hoe we werken, waar we goed in zijn en dat je weet wat we kunnen. Dat waarderen onze klanten. Bij ons weten ze waar ze aan toe zijn en dat ze kunnen vertrouwen op onze expertise. 

We zijn flexibel en schakelen makkelijk. Wil je iets laten bouwen of aanpassen? Dan kunnen we dat vaak snel realiseren. Omdat we een klein familiebedrijf zijn, ken je ons persoonlijk en weet je wie er bij ons werken. 

Neem contact op en ontdek of wij de beste partij zijn om jouw website op maat te laten bouwen

Wat is een website op maat?

Een website op maat maken we helemaal zelf. We maken niet gebruik van templates. Want templates bevat altijd stukjes code die jouw bedrijf niet nodig heeft, een website trager maakt en code die Google niet fijn vindt. 

Ook ben je met een template afhankelijk van die andere partij als je dingen wilt aanpassen. Maar ook moet die andere partij zorgen voor de veiligheid. Daar heb je dan geen invloed op. 

Toch hoeft niet alles opnieuw gemaakt te worden. Natuurlijk maken we wel gebruik van onze ervaring. Sommige onderdelen of stukjes code kunnen we altijd gebruiken. Die hoeven we alleen maar te kopiëren en over te zetten naar jouw huisstijl. 

Opties van een maatwerk website waar je misschien nog niet aan gedacht had 

Met bepaalde onderdelen de juiste koppelingen met andere systemen kun je tijd besparen en fouten voorkomen: 

  • Een inlogportaal voor klanten. 
  • Een API koppeling met jouw boekhoudprogramma of ordersysteem.
  • Een productconfigurator, waardoor klanten hun offerte zelf samen kunnen stellen. 
  • Een koppeling die zorgt dat een bestelling automatisch naar de leverancier wordt verstuurd. 

Kosten van een website op maat op lange termijn 

Potentiële klanten vragen ons vaak: wat kost een  website op maat? 

Op lange termijn verdient een goede maatwerk website zich terug. Omdat we er samen voor zorgen dat de website beter is. Omdat we een plan voor de lange termijn maken. 

Een exacte prijs is natuurlijk hier lastig te zeggen. Want we zijn minder lang bezig met het ontwerpen en bouwen van een website van een paar pagina’s, dan een grote webshop met 500 producten. 

Neem contact op als je toch iets meer wilt weten over een prijs. Dan geven we tijdens het gesprek een grove indicatie. Zodat je iets beter weet waar je aan toe bent. 

Website beheren en onderhouden 

Het is belangrijk dat jouw website goed onderhouden en goed beheerd wordt. Ontdek hier waarom en wat dat inhoudt.

Meer weten over maatwerk websites?

Laat je gegevens achter!