Shopware webshop laten bouwen

Shopware is een snel, flexibel en modern e-commerce platform. Het is uitermate goed alternatief voor Magento en geschikt voor middelgrote en grote webshops.

webshop

Een webshop voor de toekomst

Shopware is een e-commerce platform dat de laatste jaren een flinke opmars maakt. De oorsprong ligt in Duitsland en ondersteunt meerdere talen waaronder Nederlands. Het platform staat bekend om zijn focus op de shopping experience, wat resulteert in een snel en stabiel gebruiksvriendelijk e-commerce platform. Door de grote schaalbaarheid van Shopware is het platform geschikt voor groeiende webshops, zodat je weet dat je kunt focussen op de toekomst.

Wij bouwen jouw op maat gemaakte webshop die aansluit op jouw organisatie. Door onze expertise op het gebied van development kunnen wij maatwerk modules ontwikkelen, of je huidige Shopware webshop koppelen aan externe software. Daarnaast kan je jouw webshop door ons technisch laten optimaliseren of uitbreiden.

De voordelen van een Shopware websop

  • Toekomstbestendig e-commerce platform
  • Eenvoudig op te schalen
  • Meerdere shops beheren via je Shopware
  • Gebruiksvriendelijk voor beheerder en bezoeker
  • Gratis, open source, maar ook beschikbaar onder licentie
  • Koppelen aan externe software

Shopware webshop laten bouwen of koppelen aan software?

Wij ontwikkelen snelle en stabiele Shopware webshops die gebruiksvriendelijk zijn. Door onze expertise mogen we onze klanten helpen hun e-commerce activiteiten naar een hoger niveau te tillen.