Website laten bouwen

Websites op maat

Wij ontwikkelen websites voor diverse klanten. Dit doen we in verschillende Content Management Systemen (CMS). Wij werken vaak met een aantal bekende CMS systemen. De keuze voor deze systemen is gemaakt op basis van toekomstige ondersteuning zodat jij zorgeloos online kan zijn met jouw website.

Een website bouwen wij altijd in jouw huisstijl. Heb je nog geen huisstijl? Wij kunnen helpen met het grafisch vormgeven van jouw huisstijl. De website moet namelijk jouw digitale visitekaartje zijn waarmee je een professionele indruk achterlaat bij bezoekers van jouw website.

Ben je opzoek naar zoekmachine optimalisatie (SEO) van jouw website? Wij kunnen je hierbij van dienst zijn en verder helpen.

Klik op een van de linkjes hieronder of logo’s hiernaast om meer te lezen over de CMS systemen waar mij vaak mee werken.

Jacob van Dam ICT bouwt snelle en betrouwbare websites met:

Frok CMS website
WordPress voor websites en webshops
Laravel framework voor automatisering, webapps en websites.

Kom direct met ons in contact

Weet je al exact wat je voor jouw bedrijf wilt, of heb je nog totaal geen idee? Wij helpen je graag verder. Vul het onderstaande formulier in en wij bellen jou!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kijk, deze websites hebben we al eens eerder gemaakt

Aanschouw de projecten die we hebben mogen realiseren voor diverse opdrachtgevers.

Onze formule voor jouw succes

Onze aanpak is betrokken en doelgericht. Wij komen graag vrijblijvend in gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek komen we er achter welke successen en doelen jij graag met jouw webapplicatie, webshop, website, koppeling of automatiseringssoftware wilt bereiken. We leggen tijdens dit kennismakingsgesprek alles duidelijk uit, zodat jij precies weet waar we het over hebben. Zo weet je waar je aan toe bent en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Tijdens de ontwikkeling van jouw webapp, webshop, website of automatiseringssoftware houden we van transparantie. We maken een projectplanning, zodat je weet wanneer je live kunt gaan. Je bent nauw betrokken bij het ontwerpen van jouw project. Het ontwikkeltraject kun je live volgen in onze testomgeving. Tevens houden we je op de hoogte door regelmatig de voortgang door te spreken.

Jouw project is klaar om live te gaan als alles naar wens is uitgewerkt. Het kan voorkomen dat het project uit meerdere fases bestaat. We nemen aan het einde van elke fase de vervolgstap door. Dit houdt in dat we met elkaar kijken naar de volgende fase en eventuele aanpassingen die kunnen worden gedaan.

Na de oplevering van jouw project blijven wij voor je klaar staan om je vragen te beantwoorden. Als er ontwikkelingen zijn die er voor zorgen dat jouw project een optimalisatieslag nodig heeft, kunnen we deze realiseren. We denken altijd weer graag met je mee.