Voordelen webshop op maat laten maken door een partij uit de buurt 

Een goede webshop maakt het voor jouw klanten makkelijk en aantrekkelijk om iets te bestellen. Of je nu een paar producten hebt of meer dan 1000: jij wilt met een webshop online jouw producten verkopen. Dat is het doel van elke ondernemer. 

Bij de bouw van een webshop komen complexe en technische vragen kijken. Veel van onze klanten willen gewoon ondernemen en hebben daar weinig verstand van. En ze hebben er ook geen tijd voor. Ze willen een goede webshop, waarmee ze meer gaan verkopen dan nu. Ze hebben het gevoel dat er online een markt is voor hun producten en willen die kans benutten. Maar dan zonder gedoe en willen samenwerken met een bedrijf die hen snapt. 

We zijn een familiebedrijf uit de buurt met veel ervaring. We bouwen kwaliteit webshops, hebben goede resultaten gehaald, schakelen snel en hebben persoonlijk contact. En we kennen de regio goed en begrijpen wat jij belangrijk vindt. 

CMS-systemen die wij vaak gebruiken 

We bouwen een webshop helemaal zelf. Maar we maken gebruik van een bestaand CMS-systeem. Zodat jij straks zonder programmeerkennis jouw webshop kunt beheren. Je kunt dan bijvoorbeeld zelf eenvoudig producten toevoegen of teksten aanpassen. 

Het hangt van jouw wensen af welk CMS het beste bij jou past. Hier vind je wat meer informatie en advies: 

WooCommerce voor kleine webshops 

Wil je een kleine webshop laten maken? Dan is WooCommerce vaak de goedkoopste en beste oplossing. Het is een module om in WordPress een webshop te maken. De basis van WooCommerce is gratis. Ideaal voor startende en kleine ondernemers. 

Ook is het beheer heel eenvoudig. Je kunt zelf makkelijk producten, categorieën, foto’s en teksten toevoegen en aanpassen. 

Als je webshop groter wordt of is, dan wordt het beheer in WooCommerce ingewikkelder. Dan is een andere oplossing beter, bijvoorbeeld Prestashop.

Bekijk hier een aantal webshops die we met WooCommerce gemaakt hebben. 

Prestashop 

Prestashop maakt het bijhouden van een webshop met veel producten eenvoudiger. Maar Prestashop is ook ideaal voor producten met meerdere varianten, afmetingen en gewichten. Of voor producten die jouw klanten zelf samen kunnen stellen. 

Dat bespaart jou dan veel tijd. En een Prestashop is dan ook goedkoper in vergelijking andere CMS-systemen. 

Omdat we al veel Prestashops gemaakt hebben, kunnen we beter en goedkoper maatwerk leveren.  

Bekijk hier een aantal van onze Prestashop webshops. 

Shopware

Webshop koppelen aan jouw andere systemen 

Onze klanten willen vaak dat hun webshop gekoppeld is met hun andere systemen. We koppelen een webshop vaak met: 

  • Boekhoudsystemen 
  • Ordervolgsystemen
  • Voorraadsystemen
  • CRM-systemen 
  • Ticketsystemen 

Dit doen we met een zogenaamde API koppeling. Door deze webshop koppeling worden bepaalde aanpassingen of werkzaamheden geautomatiseerd. Dat scheelt jou tijd en geld. 

Geregistreerd partner van Snelstart 

Het boekhoudprogramma Snelstart wordt door veel van onze klanten gebruikt. Voor dit programma is geen standaard koppeling beschikbaar. Als geregistreerd partner kunnen we dit boekhoudsysteem eenvoudig koppelen met jouw webshop.

Meer weten over maatwerk webshops?

Laat je gegevens achter!