Webshop laten ontwikkelen

Webshops op maat

Wij bouwen webshops voor diverse klanten. Dit doen we in verschillende Content Management Systemen (CMS). Wij werken vaak met een aantal bekende CMS systemen. De keuze op deze systemen is gemaakt op basis van toekomstige ondersteuning zodat jij zorgeloos online kan zijn met jou webshop. Tevens is het mogelijk om koppelingen te realiseren tussen de webshop en bijvoorbeeld het boekhoudprogramma, CRM pakketten of andere bedrijfsprocessen.

Ben je opzoek naar een oplossing om automatisch jouw voorraad te koppelen met één of meerdere leveranciers? Hiervoor bouwen wij een automatiseringssoftware, waarmee we voorraaden kunnen inladen in jou webshop.

Ben je opzoek naar zoekmachine optimalisatie (SEO) van jouw webshop? Wij kunnen je hierbij van dienst zijn en verder helpen.

Klik op een van de links hieronder of logo’s hiernaast om meer te lezen over de CMS systemen waar wij vaak mee werken.

Jacob van Dam ICT bouwt snelle en betrouwbare webshops met:

Prestashop webshop
WooCommerce webshop

Kom direct met ons in contact

Weet je al exact wat je voor jouw bedrijf wilt, of heb je nog totaal geen idee? Wij helpen je graag verder. Vul het onderstaande formulier in en wij bellen jou!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kijk, deze webshops hebben we al eens eerder gemaakt

Aanschouw de projecten die we hebben mogen realiseren voor diverse opdrachtgevers.

Onze formule voor jouw succes

Onze aanpak is betrokken en doelgericht. Wij komen graag vrijblijvend in gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek komen we er achter welke successen en doelen jij graag met jouw webapplicatie, webshop, website, koppeling of automatiseringssoftware wilt bereiken. We leggen tijdens dit kennismakingsgesprek alles duidelijk uit, zodat jij precies weet waar we het over hebben. Zo weet je waar je aan toe bent en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Tijdens de ontwikkeling van jouw webapp, webshop, website of automatiseringssoftware houden we van transparantie. We maken een projectplanning, zodat je weet wanneer je live kunt gaan. Je bent nauw betrokken bij het ontwerpen van jouw project. Het ontwikkeltraject kun je live volgen in onze testomgeving. Tevens houden we je op de hoogte door regelmatig de voortgang door te spreken.

Jouw project is klaar om live te gaan als alles naar wens is uitgewerkt. Het kan voorkomen dat het project uit meerdere fases bestaat. We nemen aan het einde van elke fase de vervolgstap door. Dit houdt in dat we met elkaar kijken naar de volgende fase en eventuele aanpassingen die kunnen worden gedaan.

Na de oplevering van jouw project blijven wij voor je klaar staan om je vragen te beantwoorden. Als er ontwikkelingen zijn die er voor zorgen dat jouw project een optimalisatieslag nodig heeft, kunnen we deze realiseren. We denken altijd weer graag met je mee.