Systeem en netwerkbeheer

Uw ICT of IT omgeving moet optimaal presteren. De kans op storingen moet geminimaliseerd worden. Want met storingen komt een deel of je gehele bedrijfsproces stil te liggen. Dat is iets wat we graag willen voorkomen. De ICT-infrastructuur van jou bedrijf moet optimaal ingericht zijn om de gehele bedrijfsvoering te continueren. En dat begrijpen wij maar al te goed.

Wij kunnen ondersteuning bieden bij systeembeheer tot op werkplekniveau. Wij kunnen jouw bedrijf voorzien van laptops, desktops, servers en eventuele mobiele apparaten. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het netwerkbeheer zodat jouw bedrijf altijd online is.

Of wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen door enkel het leveren van een laptop, destkop of server, of mogen voorzien van een state of the art (wifi-) netwerk, groot of klein maakt ons niet uit. Of je nu in de cloud wilt werken of niet. Wij helpen je graag verder. Wij denken mee in wat past bij jouw bedrijf en adviseren op maat. Transparantie is voor ons het sleutelwoord als het gaat om het adviseren in en leveren van systeem- en netwerkbeheer.

Voordelen als je kiest voor systeembeheer en netwerkbeheer door Jacob van Dam ICT:

  • Wij leveren laptops, desktops en mobiele devices
  • Wij kunnen jouw bedrijf voorzien van een in-house server
  • Wij leveren diverse softwarepakketten
  • Wij leveren clouddiensten, zoals online documentbeer of werken in de cloud
  • Wij kunnen jouw bedrijf voorzien van telefonie, mobiele telefonie en internet
  • Wij bieden ondersteuning en leveren zonder dienstverlening contracten
  • Onze ondersteuning is op locatie of op afstand
  • Installatie van systemen op locatie

Jacob van Dam ICT & ons  systeem- en netwerkbeer dienstverlening helpen je bedrijf verder

Wij leveren en beheren systemen en netwerken die bijdragen aan de continuiteit van jouw bedrijfsproces. De systemen en netwerken moeten naadloos aansluiten op jouw bedrijf. Of je nu fietsenmaker bent, bouwer, bakker of een groot productiebedrijf, wij helpen je verder.

Laat ons weten hoe jouw ideale ICT omgeving er uit ziet en zet een eerste stap naar passende systemen en netwerken voor jouw bedrijf. Wij bellen jou!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.