Automatisering binnen jouw bedrijf

Wanneer je veel tijd besteed aan terugkerende werkzaamheden kan automatisering een oplossing bieden. Met behulp van automatisering blijft er binnen jouw organisatie meer tijd over om andere werkzaamheden uit te voeren en meer te focussen op de kerntaken.

Automatisering levert je tijd op, brengt meer structuur in je organisatie en draagt bij aan een verbeterde kwaliteit van het proces. Processen die geoptimaliseerd zijn met automatisering hebben een kleinere kans op fouten omdat elke stap die gedaan moet worden altijd wordt uitgevoerd. Automatisering helpt terugkerende werkzaamheden nauwkeuriger uit te voeren.

Wij ontwikkelen automatiseringssoftware op maat voor jouw bedrijf. Wij denken mee in jouw bedrijfsproces en bouwen wat past binnen jouw bedrijf qua automatisering. De meest gestelde vraag die wij krijgen is wat de beperkingen zijn van onze automatiseringssoftware het antwoord daarop is; die zijn er eigenlijk niet. Alles is mogelijk, en alles is te bouwen. Onze automatiseringsprojecten worden vaak ontwikkeld op basis van een webapp. Het gebruik van een webapp zorgt er voor dat de automatiseringssoftware goed te beheren is.

Voordelen als je kiest voor op maat gemaakte automatiseringssoftware door Jacob van Dam ICT:

  • Koppelen aan bestaande softwaresystemen
  • Koppelen aan machineparken
  • Koppelen met webshops of websites
  • Beter verloop van bedrijfsprocessen
  • Beheer- en gebruiksvriendelijk
  • Ontwikkelen in Laravel

Wanneer jouw bedrijf al is voorzien van automatiseringssoftware is het mogelijk deze door ons te laten uitbreiden. Neem voor de mogelijkheden van automatisering binnen jouw bedrijf of de uitbreiding van de huidige automatiseringssoftware contact met ons op.

Kijk, deze automatisering en koppelingen hebben we al eerder ontwikkeld

Aanschouw de projecten die we hebben mogen realiseren voor diverse opdrachtgevers.

Onze formule voor jouw succes

Onze aanpak is betrokken en doelgericht. Wij komen graag vrijblijvend in gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek komen we er achter welke successen en doelen jij graag met jouw webapplicatie, webshop, website, koppeling of automatiseringssoftware wilt bereiken. We leggen tijdens dit kennismakingsgesprek alles duidelijk uit, zodat jij precies weet waar we het over hebben. Zo weet je waar je aan toe bent en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Tijdens de ontwikkeling van jouw webapp, webshop, website of automatiseringssoftware houden we van transparantie. We maken een projectplanning, zodat je weet wanneer je live kunt gaan. Je bent nauw betrokken bij het ontwerpen van jouw project. Het ontwikkeltraject kun je live volgen in onze testomgeving. Tevens houden we je op de hoogte door regelmatig de voortgang door te spreken.

Jouw project is klaar om live te gaan als alles naar wens is uitgewerkt. Het kan voorkomen dat het project uit meerdere fases bestaat. We nemen aan het einde van elke fase de vervolgstap door. Dit houdt in dat we met elkaar kijken naar de volgende fase en eventuele aanpassingen die kunnen worden gedaan.

Na de oplevering van jouw project blijven wij voor je klaar staan om je vragen te beantwoorden. Als er ontwikkelingen zijn die er voor zorgen dat jouw project een optimalisatieslag nodig heeft, kunnen we deze realiseren. We denken altijd weer graag met je mee.

Jacob van Dam ICT & automatisering helpen je bedrijf verder

Wij ontwikkelen automatiseringssoftware dat bijdraagt aan de continuiteit van jouw bedrijfsproces. De automatiseringssoftware moet naadloos aansluiten op jouw bedrijf. Of je nu fietsenmaker bent, bouwer, bakker of een groot productiebedrijf, wij helpen je verder met automatisering.

Laat ons weten in welk bedrijfsproces jij automatisering wilt toepassen en zet een eerste stap naar een passende automatiseringssoftware voor jouw bedrijf. Wij bellen jou!

 

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.