WordPress website laten bouwen

WordPress development van websites en webshops

Misschien wel een van de bekendste Content Management Systemen (cms) die we kennen; WordPress. Wij kunnen zonder moeite een op maat gemaakte website bouwen dat past bij uw bedrijf.

Wanneer je al voorzien bent van een ingerichte WordPress website is het ook mogelijk om een module door ons te laten ontwikkelen, of een bestaande module of template door ons te laten uitbreiden. Ook kunnen we hulp bieden bij de optimalisatie van jouw website.

Voordelen als je kiest voor een op maat gemaakte WordPress website door Jacob van Dam ICT:

  • Maatwerk template waardoor de website een unieke look en feel heeft
  • Maatwerk modules
  • Geschikt voor elke branche
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Mogelijkheid om webshop in te ontwikkelen met WooCommerce
  • Beheer- en gebruiksvriendelijk

Naast maatwerk kunnen wij ook WordPress websites bouwen door gebruik te maken van basis modules en templates. De WordPress community biedt gratis en betaalde modules en templates aan.

Kijk, dit hebben we al eens eerder gemaakt met WordPress

Aanschouw de projecten die we hebben mogen realiseren voor diverse opdrachtgevers.

Onze formule voor jouw succes

Onze aanpak is betrokken en doelgericht. Wij komen graag vrijblijvend in gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek komen we er achter welke successen en doelen jij graag met jouw webapplicatie, webshop, website, koppeling of automatiseringssoftware wilt bereiken. We leggen tijdens dit kennismakingsgesprek alles duidelijk uit, zodat jij precies weet waar we het over hebben. Zo weet je waar je aan toe bent en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Tijdens de ontwikkeling van jouw webapp, webshop, website of automatiseringssoftware houden we van transparantie. We maken een projectplanning, zodat je weet wanneer je live kunt gaan. Je bent nauw betrokken bij het ontwerpen van jouw project. Het ontwikkeltraject kun je live volgen in onze testomgeving. Tevens houden we je op de hoogte door regelmatig de voortgang door te spreken.

Jouw project is klaar om live te gaan als alles naar wens is uitgewerkt. Het kan voorkomen dat het project uit meerdere fases bestaat. We nemen aan het einde van elke fase de vervolgstap door. Dit houdt in dat we met elkaar kijken naar de volgende fase en eventuele aanpassingen die kunnen worden gedaan.

Na de oplevering van jouw project blijven wij voor je klaar staan om je vragen te beantwoorden. Als er ontwikkelingen zijn die er voor zorgen dat jouw project een optimalisatieslag nodig heeft, kunnen we deze realiseren. We denken altijd weer graag met je mee.

Jacob van Dam ICT & WordPress helpen je bedrijf verder

Wij ontwikkelen snelle WordPress website die gebruiksvriendelijk zijn en bijdragen aan een hogere conversie. Een website moet naadloos aansluiten op jouw bedrijf. Of je nu fietsenmaker bent, bouwer, bakker of een groot productiebedrijf, wij helpen je verder.

Laat ons weten wat jij wil bereiken met jouw website en zet een eerste stap naar een passende website voor jouw bedrijf. Wij bellen jou!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.