Vanaf 1 augustus 2020 is onze winkel gesloten. U kunt hier meer lezen over onze winkelsluiting en wat dit voor u betekend.

Sluiting winkel per 1 augustus 2020

Sinds 2013 zijn wij gevestigd in Lienden met onze winkel. Wij hebben altijd met plezier in de winkel gewerkt en u te woord gestaan. Na lang wikken en wegen hebben we besloten om te stoppen met de winkel. Uiteraard bedienen we u als klant na 31 juli 2020 nog wel, maar pakken het vanaf dan anders aan.

Wat verandert er voor mij als particulier?

Voor u als particuliere klant vindt de meeste verandering plaats. We kunnen u niet meer te woord staan in onze winkel. Wel gaan we u nog telefonisch te woord staan en kunt u een afspraak met ons maken om eventuele problemen met de computer te verhelpen. Deze afspraken zullen veelal op zaterdag plaats vinden, let wel op vol=vol. Om u toch zo snel mogelijk te helpen zullen we ook meer gebruik gaan maken van “Hulp op afstand” dat houdt in dat we u via de telefoon helpen. Na de uitgevoerde handelingen krijgt u van ons een factuur welke u per bank kunt overmaken.

Wat verandert er voor mij als ZZP’er of mijn onderneming?

Eigenlijk verandert er niets maar wordt het juist beter. Onze dienstverlening zoals het leveren van hardware, support, VoIP telefonie, ontwikkelen van websites en applicaties blijven allemaal bestaan. We gaan ons juist meer richten op de zakelijke markt. Hierdoor hopen wij u beter te kunnen begrijpen maar ook beter te kunnen ondersteunen.