Webdesign

Een website staat of valt bij een webdesign (de grafischeschil van de website). Wanneer het ontwerp niet goed is kunnen de bezoekers niet het juiste vinden op de website. Een goed ontwerp zorgt voor een snelle website, en een website waar gebruikers kunnen vinden wat ze zoeken. Ook is een goed ontwerp van belang voor de Google resultaten.

Google

Zoals eerder gezegd is een goed ontwerp geoptimaliseerd voor Google. Je zult nu wel denken waarom? Wanneer het ontwerp in de juiste manier onderwater is gebouwd kan Google bepaalde data snel en juist vinden. Deze data wordt dan weer gebruikt in de Google zoek resultaten. Ook is het van belangrijk dat een ontwerp snel wordt gehouden. Een trage website resulteert in lagere resultaten in Google en gebruikers die zich er aan ergeren.

Responsive ontwerp

Een responsive ontwerp staat voor een website die functioneerd op verschillende soorten apparaten. Dat betekend dat de inhoud automatisch aangepast wordt voor een mobieletelefoon, tablet of PC en laptop. Tegenwoordig is een responsive ontwerp een must have voor een website.

Contact opnemen