Online marketing

Met behulp van online marketing kun je meer resultaat halen uit de website. Online marketing kun je op verschillende manieren toepassen, denk bijvoorbeeld aan een promotiepagina, online adverteren of gebruik maken van de sociale media.

Promotiepagina

Op een promotiepagina kun je uitweiden over een product of dienst die je levert. Je kunt dit zien als een online folder over het product of dienst. De bezoeker wordt op de juiste manier geïnformeerd en kan gemakkelijk meer informatie aanvragen over het product of dienst.

Online adverteren

Afhankelijk van de doelgroep en de wensen kun je gebuik maken van verschillende online diensten om te adverteren. Bepaalde producten scoren bijvoorbeeld alleen goed op Marktplaats waar andere weer beter scoren met behulp van Google advertenties. Samen met de klant kijken wij naar de behoeften en zorgen wij voor een passende oplossing.

Sociale media

De sociale media zijn tegenwoordig nog steeds de hype. Afhankelijk van de eisen worden er plannen opgesteld om welk sociale media te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan LinkedIn om vacatures te plaatsen of diensten aan te bieden. Ook kun je de consumenten benaderen door middel van Facebook. Facebook biedt tegenwoordig verschillende manieren om je website, product of dienst te promoten. Ook kun je met een bedrijfsfilm je bedrijf bekend maken in combinatie met een advertentie.

Contact opnemen