Webdesign in Lienden

Een goede website is belangrijk voor je bedrijf. Een goede webdesigner daarentegen ook. Een webontwerp gaat niet alleen over een mooi plaatje, maar ook over interactie in je website. Wij nodigen je uit om te komen praten in onze winkel in Lienden over een goede website.

Een website staat of valt bij een webdesign (de grafische schil van de website). Wanneer het ontwerp niet goed is kunnen de bezoekers niet het juiste vinden op de website. Een goed ontwerp zorgt voor een snelle website, en een website waar gebruikers kunnen vinden wat ze zoeken. Ook is een goed ontwerp van belang voor de Google resultaten.

Google

Zoals eerder gezegd is een goed ontwerp geoptimaliseerd voor Google. Je zult nu wel denken waarom? Wanneer het ontwerp in de juiste manier onderwater is gebouwd kan Google bepaalde data snel en juist vinden. Deze data wordt dan weer gebruikt in de Google zoek resultaten. Ook is het van belangrijk dat een ontwerp snel wordt gehouden. Een trage website resulteert in lagere resultaten in Google en gebruikers die zich er aan ergeren.

Responsive ontwerp

Een responsive ontwerp staat voor een website die functioneert op verschillende soorten apparaten. Dat betekend dat de inhoud automatisch aangepast wordt voor een mobiele telefoon, tablet of PC en laptop. Tegenwoordig is een responsive ontwerp een must have voor een website.

Ons laatste werk

Jacob van Dam ICT & Laravel helpen je bedrijf verder

Wij ontwikkelen snelle Laravel webapplicaties, webshops en websites die gebruiksvriendelijk zijn en bijdragen. Een website of webshop moet naadloos aansluiten op jouw bedrijf. Of je nu fietsenmaker bent, bouwer, bakker of een groot productiebedrijf, wij helpen je verder.

Laat ons weten wat jij wil bereiken met jouw website of webshop en zet een eerste stap naar een passende website of webshop voor jouw bedrijf. Wij bellen jou!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.