Webapplicatie laten ontwikkelen

Webapps op maat

Wij bouwen webapps, ofwel webapplicaties, voor diverse klanten. Afhankelijk van de vraag, werken wij met bepaalde frameworks die het best geschikt zijn voor webapplicaties. Een bekend en betrouwbaar framework is Laravel. De keuze voor dit framework is gemaakt op basis van toekomstige ondersteuning zodat jij zorgeloos je webapp kan blijven gebruiken.

Een webapplicaties is software die je online via je browser kan benaderen. Webapplicaties kunnen veel automatiseren en informatie leveren uit diverse systemen. Denk bijvoorbeeld aan een backoffice voor jouw webshop die geheel ondervangen is in een webapplicatie en communiceert met je machinepark. Het is ook mogelijk om met een webapp (stuur) informatie te verzamelen uit diverse systemen en daarmee een dashboard te ontwikkelen die gebruikt kan worden op management niveau.

Klik op de link hieronder of het logo hiernaast om meer te lezen over het framework waar mij vaak mee werken.

Jacob van Dam ICT bouwt snelle en betrouwbare webapplicaties met:

Laravel framework voor automatisering en webapps.

Kom direct met ons in contact

Weet je al exact wat je voor webapp jouw bedrijf wilt, of heb je nog totaal geen idee? Wij helpen je graag verder. Vul het onderstaande formulier in en wij bellen jou!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kijk, deze webapps hebben we al eens eerder gemaakt

Aanschouw de projecten die we hebben mogen realiseren voor diverse opdrachtgevers.

Onze formule voor jouw succes

Onze aanpak is betrokken en doelgericht. Wij komen graag vrijblijvend in gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek komen we er achter welke successen en doelen jij graag met jouw webapplicatie, webshop, website, koppeling of automatiseringssoftware wilt bereiken. We leggen tijdens dit kennismakingsgesprek alles duidelijk uit, zodat jij precies weet waar we het over hebben. Zo weet je waar je aan toe bent en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Tijdens de ontwikkeling van jouw webapp, webshop, website of automatiseringssoftware houden we van transparantie. We maken een projectplanning, zodat je weet wanneer je live kunt gaan. Je bent nauw betrokken bij het ontwerpen van jouw project. Het ontwikkeltraject kun je live volgen in onze testomgeving. Tevens houden we je op de hoogte door regelmatig de voortgang door te spreken.

Jouw project is klaar om live te gaan als alles naar wens is uitgewerkt. Het kan voorkomen dat het project uit meerdere fases bestaat. We nemen aan het einde van elke fase de vervolgstap door. Dit houdt in dat we met elkaar kijken naar de volgende fase en eventuele aanpassingen die kunnen worden gedaan.

Na de oplevering van jouw project blijven wij voor je klaar staan om je vragen te beantwoorden. Als er ontwikkelingen zijn die er voor zorgen dat jouw project een optimalisatieslag nodig heeft, kunnen we deze realiseren. We denken altijd weer graag met je mee.