Webapplicatie laten maken

DevelopmentSoftware op maat

Een goede webapplicatie laten maken voor jouw bedrijf 

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de kosten voor een webapplicatie voor jouw bedrijf? 

Een webapplicatie is een programma dat we bouwen voor jouw bedrijf. Met een goede webapplicatie worden processen in jouw bedrijf geautomatiseerd. Daardoor besparen jij en jouw werknemers tijd en dus op lange termijn geld. Of je nu zzp’er, kleine ondernemer of een multinational bent. Wij hebben er ervaring mee. 

Offertes hoeven bijvoorbeeld niet meer afgedrukt te worden, omdat elke werknemer altijd de nieuwste versie kan zien. 

Of een gemaakte order op de website wordt automatisch doorgestuurd naar jouw leverancier. Ook als je een maatwerk product hebt met heel veel opties. 

Het is belangrijker goed na te denken wat je met een webapplicatie wilt bereiken en wie ermee gaan werken. Want een webapp moet jouw bedrijf en jouw medewerkers ondersteunen. Het moet geen last zijn. 

Wij zien een webapplicatie als een nieuwe medewerker. Die je daardoor niet aan hoeft te nemen. Of jouw medewerkers hebben meer tijd voor hun taken. 

Voorbeelden webapplicaties die wij gemaakt hebben 

Laat je hier inspireren door een aantal webapplicaties van onze klanten. 

Verschil webapplicatie en applicatie 

Wat zijn de verschillen tussen een webapplicatie voor jouw bedrijf en het ontwikkelen van een gewone applicatie? 

Een webapp is een stukje software op maat

Een webapplicatie wordt speciaal voor jouw bedrijf gemaakt. Alleen jij kunt er gebruik van maken. Een webapp staat niet in een appstore. Andere bedrijven kunnen jouw webapp niet gebruiken. 

Eenmalige kosten 

Het grote voordeel van een webapplicatie is dat de kosten eenmalig zijn. Updates zijn niet nodig nadat de webapplicatie is gebouwd en werkt zoals jij wil. 

Een webapp werkt altijd en overal 

Een webapplicatie werkt op elk apparaat. Je hoeft dus niet apart een versie te ontwikkelen voor een smartphone of desktop. Daardoor is een webapplicatie goedkoper. 

Een webapp hoef je namelijk niet te downloaden. De app werkt altijd en overal als je internet hebt. Aanpassingen worden meteen doorgevoerd. Iedereen ziet dat meteen en je werkt dus altijd met de nieuwste informatie. Daar kun je dus geen fouten in maken. Ook neemt een webapp geen geheugen in beslag en is daardoor niet afhankelijk van de opslagcapaciteit van jouw mobiel of computer. 

Alles is mogelijk 

Bij een webapplicatie kan alles. Je bent niet beperkt in de mogelijkheden, ook niet van een derde partij. Wat jij wilt, kunnen we bouwen. 

Wat kost het om een webapp te laten maken?

De ontwikkeling van een webapp is maatwerk. De kosten van een webapplicatie zijn altijd lager dan een gewone app. Daardoor is het lastig om online een prijs te noemen, zonder dat we weten wat jij wilt. 

Bespaar kosten met het framework Laravel

Veel webapplicaties bouwen wij met behulp van Laravel. De basis van de webapplicatie bestaat al en hoeven we dus niet meer te bouwen. 

We kunnen het framework daarna precies gebruiken en inrichten zoals jij wilt. 

Bestaande webapp uitbouwen of koppelen 

Heb je al een webapp maar wil je die uitbreiden met meer functionaliteiten of koppelen met meerdere systemen? 

Meer weten over een webapplicatie voor jouw bedrijf? 

Heb je een idee voor een webapp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bouwen al meer dan tien jaar webapplicaties. We gebruiken onze ervaring graag om met je mee te denken en je advies te geven. Ook kunnen we je dan een indicatie van de kosten geven. Waardoor jij weet waar je aan toe bent. 

Meer weten over webapplicaties?

Laat je gegevens achter!