Hosted VoIP telefonie met Xelion

VoIP
VoIP

Overal en altijd bereikbaar zijn. Dat kan met Hosted VoIP telefonie van Xelion, of kortgezegd VoIP. VoIP is de telefooncentrale in de cloud. Hierdoor ben je op je vaste toestel, mobiele toestel, of computer bereikbaar. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van de traditionele telefoonlijn, maar een veilige internetverbinding, kan je overal ter wereld bereikbaar op hetzelfde nummer.

De telefooncentrale is uiterst flexibel. Het is eenvoudig uit te breiden als dat nodig is, gebruikers kunnen elke maand toegevoegd af verwijdert worden. Daarnaast is de telefooncentrale altijd up to date. Updates worden automatisch uitgevoerd zodat je altijd over de nieuwste functionaliteiten beschikt. Ook kunnen we een koppeling met een CRM pakket maken zodat je bij een inkomend gesprek altijd de juiste klantegegevens bij de hand hebt.

Voordelen als je kiest voor een VoIP telefonie geleverd door Jacob van Dam ICT:

  • Maandelijks een vaste prijs
  • Telefooncentrale in de cloud
  • Koppelen CRM pakket
  • Eenvoudig overstappen van de traditionele telefoonlijn naar VoIP
  • Beheer- en gebruiksvriendelijk

Wanneer jouw bedrijf al is voorzien van VoIP kunnen wij kijken of de dit contract kunnen overnemen. Wij werken met onze eigen VoIP dienstverlening van Xelion en kunnen jouw bedrijf eenvoudig overzetten.

Kijk, bij deze klanten hebben we al eens eerder VoIP geleverd

Aanschouw de projecten die we hebben mogen realiseren voor diverse opdrachtgevers.

Onze formule voor jouw succes

Onze aanpak is betrokken en doelgericht. Wij komen graag vrijblijvend in gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek komen we er achter welke successen en doelen jij graag met jouw webapplicatie, webshop, website, koppeling of automatiseringssoftware wilt bereiken. We leggen tijdens dit kennismakingsgesprek alles duidelijk uit, zodat jij precies weet waar we het over hebben. Zo weet je waar je aan toe bent en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Tijdens de ontwikkeling van jouw webapp, webshop, website of automatiseringssoftware houden we van transparantie. We maken een projectplanning, zodat je weet wanneer je live kunt gaan. Je bent nauw betrokken bij het ontwerpen van jouw project. Het ontwikkeltraject kun je live volgen in onze testomgeving. Tevens houden we je op de hoogte door regelmatig de voortgang door te spreken.

Jouw project is klaar om live te gaan als alles naar wens is uitgewerkt. Het kan voorkomen dat het project uit meerdere fases bestaat. We nemen aan het einde van elke fase de vervolgstap door. Dit houdt in dat we met elkaar kijken naar de volgende fase en eventuele aanpassingen die kunnen worden gedaan.

Na de oplevering van jouw project blijven wij voor je klaar staan om je vragen te beantwoorden. Als er ontwikkelingen zijn die er voor zorgen dat jouw project een optimalisatieslag nodig heeft, kunnen we deze realiseren. We denken altijd weer graag met je mee.

Jacob van Dam ICT & VoIP helpen je bedrijf verder

Wij ontwikkelen automatiseringssoftware dat bijdraagt aan de continuiteit van jouw bedrijfsproces. De automatiseringssoftware moet naadloos aansluiten op jouw bedrijf. Of je nu fietsenmaker bent, bouwer, bakker of een groot productiebedrijf, wij helpen je verder.

Laat ons weten wat jij wilt automatiseren en zet een eerste stap naar een passende automatiseringssoftware voor jouw bedrijf. Wij bellen jou!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.