Microsoft 365 implementeren

microsoft365-office-jvdict

Microsoft 365 draagt bij aan de productiviteit van jouw bedrijf, voorheen bekend als Office 365. Het biedt meer dan alleen de bekende office applicaties. Het heeft de mogelijkheid om professionele e-mail en agenda’s te beheren om op die manier klanten en collega’s te bereiken. Microsoft biedt Sharepoint om je bestanden op een veilige manier online te archiveren en te delen en biedt 1TB online opslag, via OneDrive, per gebruiker. Daarnaast zijn de meest applicaties op zowel desktop, laptop of mobiele telefoon te gebruiken. Microsoft 365 brengt de beste productiviteitsapps samen met krachtige cloudservices, apparaatbeheer en geavanceerde beveiliging in één verbonden ervaring.

Outlook biedt de mogelijkheid om je workflows te beheren. Automatiseer e-mailopvolging met Outlook, met zowel de online als offline applicatie. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch doorsturen, markeren of verplaatsen van e-mails binnen Outlook. Gebruik outlookmogelijkheden om de productiviteit te vergroten.

Microsoft 365 biedt de standaard office applicaties zoals Outlook, Word, Excel en PowerPoint. Daarnaast biedt het ook OneDrive waarmee je overal te wereld toegang hebt tot je online opslag en bestanden. Werk overal ter wereld samen met collega’s in bestanden die online zijn opgeslagen.

Wanneer je al voorzien bent van een ingerichte Microsoft 365 omgeving is het ook mogelijk om deze omgeving door ons te laten uitbreiden of te beheren.  Ook kunnen we hulp bieden bij de optimalisatie en inrichting van jouw Microsoft 365 omgeving.

Voordelen als je kiest om Microsoft 365 af te nemen bij  Jacob van Dam ICT:

 • Zowel online als offline toegang tot office apps als Outlook, Word, Excel en PowerPoint
 • Overal ter wereld toegang tot 1TB opslag
 • Overal ter wereld werken met bestanden opgeslagen in je OneDrive
 • Op domein gebaseerde e-mailboxen, bijvoorbeeld janssen@uw-bedrijfsnaam.nl
 • Zorgeloze migratie van bestaande e-mailboxen naar de Microsoft 365 e-mailboxen
 • Automatische en persoonlijke e-mailhandtekeningen 
 • Beter geïntegreerde spamfilter
 • Mogelijkheid tot 3 back-ups per dag per mailbox
 • Goed te koppelen aan diverse andere systemen
 • Onderhoudsvrij
 • Eenvoudig uit te breiden

 

Kijk, dit hebben we al eens eerder ingericht

Aanschouw de projecten die we hebben mogen realiseren voor diverse opdrachtgevers.

Onze formule voor jouw succes

Onze aanpak is betrokken en doelgericht. Wij komen graag vrijblijvend in gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek komen we er achter welke successen en doelen jij graag met jouw webapplicatie, webshop, website, koppeling of automatiseringssoftware wilt bereiken. We leggen tijdens dit kennismakingsgesprek alles duidelijk uit, zodat jij precies weet waar we het over hebben. Zo weet je waar je aan toe bent en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Tijdens de ontwikkeling van jouw webapp, webshop, website of automatiseringssoftware houden we van transparantie. We maken een projectplanning, zodat je weet wanneer je live kunt gaan. Je bent nauw betrokken bij het ontwerpen van jouw project. Het ontwikkeltraject kun je live volgen in onze testomgeving. Tevens houden we je op de hoogte door regelmatig de voortgang door te spreken.

Jouw project is klaar om live te gaan als alles naar wens is uitgewerkt. Het kan voorkomen dat het project uit meerdere fases bestaat. We nemen aan het einde van elke fase de vervolgstap door. Dit houdt in dat we met elkaar kijken naar de volgende fase en eventuele aanpassingen die kunnen worden gedaan.

Na de oplevering van jouw project blijven wij voor je klaar staan om je vragen te beantwoorden. Als er ontwikkelingen zijn die er voor zorgen dat jouw project een optimalisatieslag nodig heeft, kunnen we deze realiseren. We denken altijd weer graag met je mee.

Jacob van Dam ICT & Microsoft 365 helpen je bedrijf verder

Wij leveren Microsoft 365 omgevingen op die bijdragen aan de productiviteit binnen jouw bedrijf. De Microsoft 365 omgeving moet naadloos aansluiten op jouw bedrijf. Of je nu fietsenmaker bent, bouwer, bakker of een groot productiebedrijf, wij helpen je verder.

Laat ons weten wat jij wil bereiken met een Microsoft 365 omgeving en zet een eerste stap naar een passende Microsoft 365 omgeving voor jouw bedrijf. Wij bellen jou!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.