Laravel webapplicatie bouwen

Laravel framework development voor automatisering, webapps en websites.

Laravel is een framework die het best geschikt is voor webapplicaties. Het is ook mogelijk om webshops of websites te realiseren met Laravel. Een framework kan je zien alsof je jezelf aankleed; de basis blijft hetzelfde, maar met kleding kan je jezelf leuk en knap maken. Laravel is een van de meest gebruikte frameworks. 

Wanneer je al voorzien bent van een ingerichte Laravel webapplicatie, webshop of website is het ook mogelijk om een module door ons te laten ontwikkelen, of een bestaande module of template door ons te laten uitbreiden. Ook kunnen we hulp bieden bij de optimalisatie van jouw webapplicatie, website of webshop.

Voordelen als je kiest voor een op maat gemaakte Laravel webapplicatie, website of webshop door Jacob van Dam ICT:

  • Maatwerk webapplicatie, webshop of website
  • Maatwerk template waardoor de toepassing een unieke look en feel heeft
  • Modules die speciaal voor jouw webshop of website zijn ontwikkeld
  • Snel en stabiel framework waardoor de toepassing snel is
  • Goed te koppelen aan diverse andere systemen
  • Eenvoudig te onderhouden framework
  • Eenvoudig uit te breiden

 

Kijk, dit hebben we al eens eerder gemaakt met Laravel

Aanschouw de projecten die we hebben mogen realiseren voor diverse opdrachtgevers.

Onze formule voor jouw succes

Onze aanpak is betrokken en doelgericht. Wij komen graag vrijblijvend in gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek komen we er achter welke successen en doelen jij graag met jouw webapplicatie, webshop, website, koppeling of automatiseringssoftware wilt bereiken. We leggen tijdens dit kennismakingsgesprek alles duidelijk uit, zodat jij precies weet waar we het over hebben. Zo weet je waar je aan toe bent en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Tijdens de ontwikkeling van jouw webapp, webshop, website of automatiseringssoftware houden we van transparantie. We maken een projectplanning, zodat je weet wanneer je live kunt gaan. Je bent nauw betrokken bij het ontwerpen van jouw project. Het ontwikkeltraject kun je live volgen in onze testomgeving. Tevens houden we je op de hoogte door regelmatig de voortgang door te spreken.

Jouw project is klaar om live te gaan als alles naar wens is uitgewerkt. Het kan voorkomen dat het project uit meerdere fases bestaat. We nemen aan het einde van elke fase de vervolgstap door. Dit houdt in dat we met elkaar kijken naar de volgende fase en eventuele aanpassingen die kunnen worden gedaan.

Na de oplevering van jouw project blijven wij voor je klaar staan om je vragen te beantwoorden. Als er ontwikkelingen zijn die er voor zorgen dat jouw project een optimalisatieslag nodig heeft, kunnen we deze realiseren. We denken altijd weer graag met je mee.

Jacob van Dam ICT & Laravel helpen je bedrijf verder

Wij ontwikkelen snelle Laravel webapplicaties, webshops en websites die gebruiksvriendelijk zijn en bijdragen. Een website of webshop moet naadloos aansluiten op jouw bedrijf. Of je nu fietsenmaker bent, bouwer, bakker of een groot productiebedrijf, wij helpen je verder.

Laat ons weten wat jij wil bereiken met jouw website of webshop en zet een eerste stap naar een passende website of webshop voor jouw bedrijf. Wij bellen jou!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.