Applicatie koppeling ontwikkelen

Als je dagelijks bezig bent met het handmatig overzetten van data van het ene systeem naar het andere syteem kan dit veel tijd in beslag nemen. Zeker als er geen standaard koppelingen zijn ben je vaak overgeleverd aan het handmatig overzetten van deze data. Door een koppeling tussen de systemen te bouwen houdt je meer tijd over om andere werkzaamheden uit te voeren. 

Of gekoppeld moet worden met het boekhoudprogramma, ERP-/CRM-systeem, of totaal andere applicatie; het ontwikkelen van een koppeling levert je tijd op. Daarnaast verkleint het de kans op fouten omdat de data alijd op de juiste plek wordt ingevuld.

Wij ontwikkelen koppelingen op maat voor jouw bedrijf. Het maakt niet uit tussen welke systemen een koppeling geraliseerd moet worden. Ook maakt het niet uit of het één of meerdere systemen zijn. Koppelingen kunnen altijd gerealiseerd worden als er een API beschikbaar is, maar een API is niet altijd nodig

Voordelen als je kiest voor een op maat gemaakte koppeling door Jacob van Dam ICT:

  • Koppelen tussen verschillende systemen
  • Koppelen met webshops of websites
  • Minder kans op fouten
  • Beheer- en gebruiksvriendelijk

Wanneer jouw bedrijf al is voorzien van een op maat gebouwde koppelingen is het mogelijk deze door ons te laten uitbreiden of updaten. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Kijk, deze automatisering en koppelingen hebben we al eerder ontwikkeld

Aanschouw de projecten die we hebben mogen realiseren voor diverse opdrachtgevers.

Onze formule voor jouw succes

Onze aanpak is betrokken en doelgericht. Wij komen graag vrijblijvend in gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek komen we er achter welke successen en doelen jij graag met jouw webapplicatie, webshop, website, koppeling of automatiseringssoftware wilt bereiken. We leggen tijdens dit kennismakingsgesprek alles duidelijk uit, zodat jij precies weet waar we het over hebben. Zo weet je waar je aan toe bent en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Tijdens de ontwikkeling van jouw webapp, webshop, website of automatiseringssoftware houden we van transparantie. We maken een projectplanning, zodat je weet wanneer je live kunt gaan. Je bent nauw betrokken bij het ontwerpen van jouw project. Het ontwikkeltraject kun je live volgen in onze testomgeving. Tevens houden we je op de hoogte door regelmatig de voortgang door te spreken.

Jouw project is klaar om live te gaan als alles naar wens is uitgewerkt. Het kan voorkomen dat het project uit meerdere fases bestaat. We nemen aan het einde van elke fase de vervolgstap door. Dit houdt in dat we met elkaar kijken naar de volgende fase en eventuele aanpassingen die kunnen worden gedaan.

Na de oplevering van jouw project blijven wij voor je klaar staan om je vragen te beantwoorden. Als er ontwikkelingen zijn die er voor zorgen dat jouw project een optimalisatieslag nodig heeft, kunnen we deze realiseren. We denken altijd weer graag met je mee.

Jacob van Dam ICT & koppelingen helpen je bedrijf verder

Wij ontwikkelen koppelingen die bijdragen aan de continuiteit van jouw bedrijfsproces. De koppelingssoftware moet naadloos aansluiten op de systemen en jouw bedrijf. Of je nu fietsenmaker bent, bouwer, bakker of een groot productiebedrijf, wij helpen je verder.

Laat ons weten welke systemen jij wilt laten koppelen en zet een eerste stap naar een passende koppeling voor jouw bedrijf. Wij bellen jou!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.