Voice over IP

VoIP is niks anders dan telefoneren via het internet. De tegenpartij heeft het niet door dat er gebeld wordt via het internet maar zo werkt het wel. Ook wij kunnen VoIP aanbieden.

Wat zijn de voordelen van VoIP?

Met VoIP bel je altijd en overal bereikbaar. Zo kun je door middel van een app op je telefoon klanten bellen van het vaste nummer wat je hebt. Ook kun je gebeld worden op je mobiele telefoon. Tevens biedt VoIP nog meer mogelijkheden dan traditionele telefonie zoals: voicemail (wordt verzonden via de e-mail), meerdere gebruikers, schakelen tussen gebruikers, keuze menu, wachtstand, doorschakelen, nachtstand en nog meer mogelijheden. Door dat er veel opties mogelijk zijn met VoIP is het mogelijk om dit allemaal vrij in te regelen.

Wat zijn de kosten van VoIP?

VoIP is verkrijgbaar vanaf €6,95 per maand. Wij bieden verschillende pakketten aan maar hier in is dan ook bijna alles mogelijk.

Graag leggen vertellen wij de voordelen van VoIP uit en bepalen we samen wat het beste pakket wat bij jouw wensen passen. Vul het onderstaande formulier in en we helpen je verder.

Contact opnemen