Reparatie

Ook een laptop, computer, tablet of telefoon gaat helaas wel eens kapot of functioneert niet meer zoals het moet. Hiervoor bieden wij een oplossing.

Trage computer of laptop

Om de een trage computer of laptop sneller te maken hebben wij in de loop van de jaren een methode ontwikkeld. Dit gaat van een simpele systeem controle tot een uitvoerige controlere waar alle aspecten aan het licht komen. Wanneer het apparaat bij ons weg gaat zul je merken dat deze sneller is. Ook kan het helpen om het apparaat uit te bereiden met extra werkgeheugen, een andere harde schijf of een ander onderdeel wat vertragend werkt voor het systeem.

Kapot scherm aan laptop, tablet of mobiele telefoon

Helaas komt het wel eens voor dat je per ongeluk je telefoon, tablet of laptop laat vallen. Wij kunnen ook deze schermen vervangen, dit kan met een origineel- of een imitatiescherm. Per apparaat wordt gekeken naar de mogelijkheden en of het nog rendabel is. Wanneer het blijkt dat een apparaat economisch gezien niet meer reparabel is krijg je dan eerlijk advies.

Slechte accu in laptop, telefoon of tablet

Accu's worden in de loop der jaren slechter. Ondanks dat je deze misschien op de juiste manier gebruikt. Gelukkig zijn deze vaak eenvoudig te vervangen en kun je het apparaat snel weer volledig gebruiken zodat je overal weer bereikbaar bent.

Ook een probleem met je computer, laptop, tablet of mobiele telefoon? Of een vraag over wat slim is om te doen met het apparaat? Neem dan contact met ons op, wij geven een vrijblijvend advies.

Contact opnemen