Jouw ICT partner

ICT Dienstverlening

Wanneer je opzoek bent naar een werkplek voor thuis of op kantoor, een Microsoft 365 omgeving om professioneel vanuit te kunnen mailen, nieuwe server(s) of VoIP telefonie voor op de zaak; bij ons ben je aan het juiste adres. Onze ICT dienstverlening is breed en ondersteunend. Wat mogen wij bij jou op kantoor doen? We staan je graag te woord.

Jacob van Dam ICT is een geschikte partner omdat wij meedenken bij de vragen die ons worden gesteld. Wij zijn betrokken om zo onze ICT dienstverlening naadloos aan te laten sluiten bij jouw ogranisatie. Onze dienstverlening wordt vaak gezien als een kostenpost, zakelijke computersystemen en software oplossingen zijn nu eenmaal duur. Wij leggen je graag uit waarom wij iets adviseren.

Klik op een van de linkjes hieronder om meer te lezen over ICT dienstverlening die wij leveren.

Jacob van Dam ICT levert en ondersteunt bij:

Kom direct met ons in contact

Weet je al exact wat je voor jouw bedrijf wilt, of heb je nog totaal geen idee? Wij helpen je graag verder. Vul het onderstaande formulier in en wij bellen jou!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kijk, deze ICT oplossingen hebben we al eerder geleverd

Aanschouw de projecten die we hebben mogen realiseren voor diverse opdrachtgevers.

Onze formule voor jouw succes

Onze aanpak is betrokken en doelgericht. Wij komen graag vrijblijvend in gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek komen we er achter welke successen en doelen jij graag met jouw webapplicatie, webshop, website, koppeling of automatiseringssoftware wilt bereiken. We leggen tijdens dit kennismakingsgesprek alles duidelijk uit, zodat jij precies weet waar we het over hebben. Zo weet je waar je aan toe bent en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Tijdens de ontwikkeling van jouw webapp, webshop, website of automatiseringssoftware houden we van transparantie. We maken een projectplanning, zodat je weet wanneer je live kunt gaan. Je bent nauw betrokken bij het ontwerpen van jouw project. Het ontwikkeltraject kun je live volgen in onze testomgeving. Tevens houden we je op de hoogte door regelmatig de voortgang door te spreken.

Jouw project is klaar om live te gaan als alles naar wens is uitgewerkt. Het kan voorkomen dat het project uit meerdere fases bestaat. We nemen aan het einde van elke fase de vervolgstap door. Dit houdt in dat we met elkaar kijken naar de volgende fase en eventuele aanpassingen die kunnen worden gedaan.

Na de oplevering van jouw project blijven wij voor je klaar staan om je vragen te beantwoorden. Als er ontwikkelingen zijn die er voor zorgen dat jouw project een optimalisatieslag nodig heeft, kunnen we deze realiseren. We denken altijd weer graag met je mee.