Goedkope glasvezel in Lienden

Vanaf 18 april 2022 bieden wij de mogelijkheid om glasvezel op de Hofstede in Lienden af te nemen. Deze verbinding is goedkoper dan de reeds bestaande glasvezelverbinding van NDIX die reeds aanwezig is op de Hofstede in Lienden.

Hoe kan het dat deze goedkoper is dan de reeds bestaande verbinding? Dit heet te maken met de partij welke de verbinding faciliteert. In dit geval gaat het om Delta Fiber Network. Delta is een bekende speler in de telecom wereld en kan zich zeker meten met bijvoorbeeld glasvezel van KPN. Ook krijgen de dorpskernen Lienden, Beusichem, Eck en Wiel, Ingen Maurik en Zoelen een glasvezelverbinding van Delta.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de zakelijke glasvezelverbinding die wij kunnen leveren in Lienden, Ingen en Ommeren? Of ben je benieuw naar wie wij zijn? Neem contact met ons op via 085 – 876 89 62 of info@jvdict.nl

Ons laatste werk

Jacob van Dam ICT & Delta internet helpen je bedrijf verder

Wij ontwikkelen snelle Laravel webapplicaties, webshops en websites die gebruiksvriendelijk zijn en bijdragen. Een website of webshop moet naadloos aansluiten op jouw bedrijf. Of je nu fietsenmaker bent, bouwer, bakker of een groot productiebedrijf, wij helpen je verder.

Laat ons weten wat jij wil bereiken met jouw website of webshop en zet een eerste stap naar een passende website of webshop voor jouw bedrijf. Wij bellen jou!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.