Fork CMS website ontwikkelen

Frok CMS development van website

Fork CMS is een Content Management Systeem (CMS) waarbij gebruikersgemak voorop staat. Het CMS is minimalistisch waardoor het zeer efficiënt werkt. Fork CMS kan zeer goed gebruikt worden voor websites en webshops.

Wanneer je al voorzien bent van een ingerichte Fork CMS website of webshop is het ook mogelijk om een module door ons te laten ontwikkelen, of een bestaande module of template door ons te laten uitbreiden. We kunnen je van dienst zijn met de optimalisatie van jouw website of webshop. Of ben je specifiek opzoek naar zoekmachine optimalisatie (SEO) voor jouw Fork CMS website of webshop, ook daar kunnen wij je mee van dienst zijn.

Voordelen als je kiest voor een op maat gemaakte Fork CMS website of webshop door Jacob van Dam ICT:

  • Maatwerk website
  • Maatwerk webshop
  • Maatwerk template waardoor de webshop of website een unieke look en feel heeft
  • Modules die speciaal voor jouw webshop of website zijn ontwikkeld
  • Geschikt voor elke branche
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Beheer- en gebruiksvriendelijk

Naast maatwerk kunnen wij ook Fork CMS websites en webshops bouwen door gebruik te maken van basis modules en templates. De Fork CMS community biedt gratis en betaalde modules en templates aan.

Kijk, dit hebben we al eens eerder gemaakt met Fork CMS

Aanschouw de projecten die we hebben mogen realiseren voor diverse opdrachtgevers.

Onze formule voor jouw succes

Onze aanpak is betrokken en doelgericht. Wij komen graag vrijblijvend in gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek komen we er achter welke successen en doelen jij graag met jouw webapplicatie, webshop, website, koppeling of automatiseringssoftware wilt bereiken. We leggen tijdens dit kennismakingsgesprek alles duidelijk uit, zodat jij precies weet waar we het over hebben. Zo weet je waar je aan toe bent en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Tijdens de ontwikkeling van jouw webapp, webshop, website of automatiseringssoftware houden we van transparantie. We maken een projectplanning, zodat je weet wanneer je live kunt gaan. Je bent nauw betrokken bij het ontwerpen van jouw project. Het ontwikkeltraject kun je live volgen in onze testomgeving. Tevens houden we je op de hoogte door regelmatig de voortgang door te spreken.

Jouw project is klaar om live te gaan als alles naar wens is uitgewerkt. Het kan voorkomen dat het project uit meerdere fases bestaat. We nemen aan het einde van elke fase de vervolgstap door. Dit houdt in dat we met elkaar kijken naar de volgende fase en eventuele aanpassingen die kunnen worden gedaan.

Na de oplevering van jouw project blijven wij voor je klaar staan om je vragen te beantwoorden. Als er ontwikkelingen zijn die er voor zorgen dat jouw project een optimalisatieslag nodig heeft, kunnen we deze realiseren. We denken altijd weer graag met je mee.

Jacob van Dam ICT & Fork CMS helpen je bedrijf verder

Wij ontwikkelen snelle Fork CMS websites en webshops die gebruiksvriendelijk zijn en bijdragen aan een hogere conversie. Een website of webshop moet naadloos aansluiten op jouw bedrijf. Of je nu fietsenmaker bent, bouwer, bakker of een groot productiebedrijf, wij helpen je verder.

Laat ons weten wat jij wil bereiken met jouw website of webshop en zet een eerste stap naar een passende website of webshop voor jouw bedrijf. Wij bellen jou!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.