Beveilig jouw bedrijf met ESET Internet Security

De gloednieuwe ESET Internet Security levert een zeer stabiele bescherming met de beste balans tussen snelheid, detectie en gebruikersgemak voor alledaags internetgebruik. Naast bekroonde ESET Antivirus, wordt jouw webcam afgeschermd en kun je veilig internetbankieren. Controleer met ESET Internet Security de beveiliging van jouw Wi-Fi-router.

Zorgeloos genieten van het internet

Ontdek het internet op een veilige manier met de bekroonde beveiligingssoftware van ESET. Vertrouwd door meer dan 110 miljoen gebruikers wereldwijd om allerlei digitale bedreigingen te detecteren en blokkeren, waaronder virussen, rootkits, wormen en spyware. ESET Internet Security beschermt ook tegen technieken die detectie proberen te omzeilen en blokkeert doelgerichte aanvallen en exploits.

Profiteer van het volledige vermogen van jouw PC

ESET Internet Security stelt je in staat zonder vertraging te gamen, werken en browsen, door meer vermogen over te laten voor programma’s die je dagelijks gebruikt. Blijf langer draadloos en online met de spaarstand en game zorgeloos door zonder onderbrekingen of vervelende pop-ups.

Bescherm jouw privacy

Voorkom dat hackers misbruik maken van jouw wachtwoorden en blijf beschermt tijdens online bankieren en betalen. Profiteer van veiligere verbindingen, beveilig jouw webcam en Wi-Fi-router tegen indringers en voorkom dat jouw privégegevens versleuteld worden door ransomware.

Jouw kinderen veilig online

Laat jouw kinderen alleen de goede kant van het internet ervaren met de functie Ouderlijk Toezicht. Voorkom dat kinderen blootgesteld worden aan schadelijke of schokkende inhoud. Je kunt meer dan 20 websitecategorieën blokkeren, of individuele websites aan de blacklist toevoegen.

Gebruik de standaardbeveiliging of stel alles naar wens in

Na installatie ben je met de standaardinstellingen uitstekend beschermd. Daarna houdt ESET Internet Security je op de hoogte van mogelijke bedreigingen en beveiligingsproblemen, zodat je direct actie kunt ondernemen vanuit het hoofdscherm. De gebruikersinterface is zo ontworpen dat je taken gemakkelijk uit kunt voeren. Daarnaast is het met 150 gedetailleerde instellingen mogelijk de software volledig naar eigen wens te configureren. 

Jacob van Dam ICT & ESET Internet Security houden je bedrijf veilig

Neem contact op met Jacob van Dam ICT en wij installeren ESET Internet Security, dit kan eventueel op afstand!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.