Development

Development

Development is het dure en Engelse woord voor ontwikkeling. Wij ontwikkelen en bouwen diverse webapplicaties (webapps), webshops, websites, automatiseringtools en koppelingen tussen bijvoorbeeld een machinepark, webshop en softwareapplicaties voor onze klanten. Iedere klant heeft bij het ontwikkelen van een bepaald product wensen en eisen. Hierin kunnen wij ondersteunen en denken we graag met je mee, ook op de lange termijn.

Webdevelopment behoort ook tot onze werkzaamheden. Webdevelopment omvat alles wat te maken heeft met het bouwen van websites en webshops zoals het uitwerken van het grafische ontwerp (huisstijl), bouwen van maatwerk modules voor jouw website of optimaliseren van jouw website.

Klik op een van de linkjes hieronder of logo’s hiernaast om meer te lezen over de Content Management Systemen (CMS) en frameworks waarin wij ontwikkelen.

Jacob van Dam ICT ontwikkeld op maat toepassingen met:

Frok CMS development van website
Laravel framework development voor automatisering, webapps en websites.
Prestashop development van webshop
WordPress development van websites en webshops
WooCommerce development van webshop

Kom direct met ons in contact

Weet je al exact wat je voor jouw bedrijf wilt, of heb je nog totaal geen idee? Wij helpen je graag verder. Vul het onderstaande formulier in en wij bellen jou!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kijk, dit hebben we al eens eerder ontwikkeld

Aanschouw de projecten die we hebben mogen realiseren voor diverse opdrachtgevers.

Onze formule voor jouw succes

Onze aanpak is betrokken en doelgericht. Wij komen graag vrijblijvend in gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek komen we er achter welke successen en doelen jij graag met jouw webapplicatie, webshop, website, koppeling of automatiseringssoftware wilt bereiken. We leggen tijdens dit kennismakingsgesprek alles duidelijk uit, zodat jij precies weet waar we het over hebben. Zo weet je waar je aan toe bent en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Tijdens de ontwikkeling van jouw webapp, webshop, website of automatiseringssoftware houden we van transparantie. We maken een projectplanning, zodat je weet wanneer je live kunt gaan. Je bent nauw betrokken bij het ontwerpen van jouw project. Het ontwikkeltraject kun je live volgen in onze testomgeving. Tevens houden we je op de hoogte door regelmatig de voortgang door te spreken.

Jouw project is klaar om live te gaan als alles naar wens is uitgewerkt. Het kan voorkomen dat het project uit meerdere fases bestaat. We nemen aan het einde van elke fase de vervolgstap door. Dit houdt in dat we met elkaar kijken naar de volgende fase en eventuele aanpassingen die kunnen worden gedaan.

Na de oplevering van jouw project blijven wij voor je klaar staan om je vragen te beantwoorden. Als er ontwikkelingen zijn die er voor zorgen dat jouw project een optimalisatieslag nodig heeft, kunnen we deze realiseren. We denken altijd weer graag met je mee.