Cybersecurity bedrijf

Cybersecurity voor alle bedrijven in de buurt van Lienden

Je wilt niet dat jouw bedrijf slachtoffer wordt van cybercrime. Dat kan jouw bedrijf veel gedoe en geld kosten. Wij helpen je graag om de kans op bijvoorbeeld een hack, datalek of overbelasting van jouw website te voorkomen. 

Ook is het belangrijk dat je privacygevoelige gegevens niet zomaar op straat komen te liggen, van bijvoorbeeld klanten, maar ook strategische informatie van jouw eigen bedrijf.

En elk bedrijf heeft te maken met de AVG. Het is belangrijk dat jouw bedrijf aan de regels van deze wet voldoet. Als je dat doet, weet je zeker dat jouw bedrijf goed beveiligd is. Maar ook kan dit je hoge boetes besparen bij bijvoorbeeld een datalek, als je kunt aantonen dat je voldoet aan de regels van de AVG. 

Daar zorgen wij als cybersecurity bedrijf voor. We helpen vooral bedrijven in de buurt van Lienden met het beveiligen van hun apparaten, systemen en netwerken. Dat zijn zzp’ers en kleine ondernemers, maar ook grote bedrijven met meerdere locaties in heel Nederland. 

Hoe kunnen wij jouw informatie beveiligen? 

Cybersecurity is een enorm breed begrip. We kunnen een technisch verhaal vertellen wat cybersecurity precies betekent. Liever houden we het praktisch. Met de juiste tools en kennis beveiligen we jouw systemen. 

Denk bijvoorbeeld aan die irritante two factor authenticator app. Of een wachtwoordkluis die moeilijke wachtwoorden genereert en voor je onthoudt. Of een filter die elke mail controleert of alle links wel veilig zijn en zo voorkomt dat je op een phishing link klikt. 

En met de juiste tips helpen we je om goed op te letten en leren we je waar je op moet letten. Want hoe goed wij jouw bedrijf ook beveiligen, een fout is door jou en jouw medewerkers snel gemaakt. 

Onze cybersecurity diensten

Concreet kunnen wij jouw bedrijf met deze diensten verder helpen:

  • Security audits: een onderzoek naar de beveiliging van jouw bedrijf en een verbeeradvies.
  • ESET internet security: een firewall die jouw WiFi en al jouw computers en laptops tegen virussen, malware en ransomware beveiligd. 
  • Data encryptie: zorgen dat gevoelige informatie versleuteld is en zo veilig blijft, zelfs als de data van jouw bedrijf in verkeerde handen valt. 
  • Monitoring: het zoeken naar en controleren van zwakke plekken en deze problemen oplossen.

Meer over Jacob van Dam en cybersecurity

Cybersecurity is een van de diensten waar we onze klanten al meer dan 10 jaar mee helpen. Het is een van de belangrijkste onderdelen van netwerkbeheer en systeembeheer.

Cybersecurity is een ingewikkelde en brede term. Er wordt veel over geschreven en voor veel ondernemers is niet duidelijk wat het precies inhoudt. Ook weten de meeste van onze klanten niet waar ze precies aan moeten voldoen, welke gevaren ze lopen en hoe ze zeker weten dat hun bedrijf veilig is. 

Dat waarderen onze klanten. Dat we daar open en eerlijk in zijn. Dat we hen transparant advies geven en echt met hen meedenken. Dat is onze kracht. Door ingewikkelde dingen als cybersecurity zo eenvoudig mogelijk proberen te maken. En gewoon te regelen en te doen wat gedaan moet worden. Bij ons weet je zeker dat we alles eraan doen dat jouw bedrijf veilig is, met behulp van de juiste en nieuwste technieken. 

Het voordeel van ons bedrijf uit de buurt is dat we snel schakelen en makkelijk contact hebben. Mocht je vragen of problemen hebben, kunnen we ook makkelijk en snel langskomen. Bovendien zijn we een klein familiebedrijf, waardoor je weet wie we zijn en wie je aan de lijn krijgt als je ons belt. Dat geeft vertrouwen. En dat vinden we belangrijk. Dat jij er een goed gevoel bij hebt. En dat je weet dat we kennis van cybersecurity hebben. 

Gratis security advies in Lienden

Wil je meer weten over cybersecurity voor jouw bedrijf. Neem dan contact op en maak een gratis adviesgesprek. We komen graag bij jouw bedrijf langs.