API koppeling laten maken

Leg verbinding tussen software om data uit te wisselen. Laat een API koppeling maken door Jacob van Dam ICT.

DevelopmentSoftware op maatAPI’s en koppelingen

mountains-of-work-jvdict

Een API koppeling voor jouw bedrijf laten maken door Jacob van Dam ICT uit de buurt

Een API koppeling klinkt ingewikkeld, maar is het eigenlijk helemaal niet. Een API koppeling verbindt systemen van jouw bedrijf met elkaar, zodat informatie altijd klopt en bepaalde werkzaamheden veel makkelijker en sneller kunnen worden uitgevoerd. Veel taken die je nu handmatig doet, worden automatisch uitgevoerd. En dat merk je. 

Praktische voorbeelden van API koppelingen die we in het verleden hebben gebouwd

Dit kan bijvoorbeeld met een API koppeling: 

 • Een bestelling in de webshop komt meteen in het boekhoudsysteem te staan. En bij een annulering van een bestelling wordt de voorraad weer bijgewerkt. 
 • Prijzen die je in je ordersysteem aanpast, worden automatisch op de website aangepast. 
 • Of jouw webshop wordt gekoppeld met een configurator, zodat de klant jouw product zelf kan samenstellen en er automatisch een offerte wordt gemaakt. 
 • Of het ticketsysteem en de website werken samen, zodat jouw klanten sneller kunnen worden geholpen. 
 • Of… de systeemkoppeling die jij nodig hebt. 

Kortom: de voordelen van een systeemkoppeling 

Dit zijn de belangrijkste voordelen van het koppelen van systemen: 

 • Informatie wordt meteen aangepast en klopt dus altijd in alle systemen. 
 • Daardoor heeft iedereen altijd de juiste informatie. 
 • Dit bespaart tijd. 
 • En voorkomt fouten. 

Het grote voordeel is dat de koppeling geen invloed heeft op de snelheid van jouw website of andere systemen. Veranderingen worden extern ingeladen. 

Bij API koppelingen is alles mogelijk

Welke systemen je ook hebt en wat je ook wilt dat een API koppeling kan, met onze jarenlange ervaring en kennis kunnen we het realiseren. 

Waarom je voor ons zou kiezen om een koppeling te laten maken?

Jacob van Dam ICT maakt al meer dan 10 jaar voor veel bedrijven uit de buurt koppelingen en andere ingewikkelde ICT-oplossingen. Onze klanten komen uit allerlei branches, maar vooral uit de buurt van Lienden. Daardoor weten wij wat jij als ondernemer belangrijk vindt. Dat maakt ons uniek. 

Kort samengevat zijn dit de voordelen van ons familiebedrijf:

 1. API koppelingen zijn onze specialisatie. Daar zijn we volgens onze klanten echt goed in. We bouwen al meer dan 10 jaar API koppelingen. We weten dus waar we mee bezig zijn en kunnen jouw wensen uitvoeren. 
 2. Klanten waarderen onze werkwijze. We zijn een familiebedrijf. Daardoor is onze communicatie snel en persoonlijk. 
 3. Bij het koppelen van systemen nemen wij alles uit handen. Wij zorgen bijvoorbeeld ook voor het contact met de leveranciers van jouw systemen en software. Daar hoef jij niet tussen te zitten. 
 4. We bouwen ook webshops, websites, webapplicaties en product configurators. Die we ook samen met een API koppeling kunnen bouwen. 

Kosten API koppeling 

Wat kost een API koppeling? Dat hangt natuurlijk van jouw wensen af. Bijvoorbeeld welke systemen wil je laten koppelen? Of hoeveel systemen wil je laten koppelen? En wat wil je met de koppeling bereiken?

Wil je toch weten wat een koppeling jouw bedrijf ongeveer gaat kosten? Bel of mail ons dan voor een gratis gesprek. We maken dan niet alleen kennis en je ontdekt de mogelijkheden, maar we kunnen je dan ook een grove inschatting van de prijs geven. 

Meer weten over API’s en koppelingen?

Laat je gegevens achter!