Microsoft .NET is een framework. Zoals de naam als zegt, is het een framework dat is ontwikkeld door Microsoft. Dat brengt veel voordelen met zich mee waaronder dat het goed wordt onderhouden en regelmatig geupdated. Met Micrososft .NET kunnen applicaties op maat gebouwd worden, die stabiel en onderhoudsvrij zijn.

Wat afwijkend is van onze Microsoft .NET dienstverlening is dat dit niet per definitie een webomgeving te zijn. Uiteraard is het mogelijk om een webapplicatie te bouwen met Microsoft .NET. De Microsoft .NET applicatie kan stand-alone software zijn dat je installeert in een Windows, Linux of Apple omgeving. Kleine processen kunnen worden afgevangen in een combinatie van Microsoft .NET en Azure Cloud Services en Azure Functions.

Voordelen als je kiest om een applicatie te bouwen met Microsoft .NET door  Jacob van Dam ICT:

  • Eigen software applicatie voor jouw bedrijf
  • Webomgeving niet nodig
  • Mogelijheden om taken en processen in Azure te ontwikkelen
  • Mobiele applicaties voor Google Android, Apple IOS
  • Breed inzetbaar
  • Uitermate stabiel en snel

 

Kijk, dit hebben we al eens eerder gebouwd met Microsoft .NET

Aanschouw de projecten die we hebben mogen realiseren voor diverse opdrachtgevers.

Onze formule voor jouw succes

Onze aanpak is betrokken en doelgericht. Wij komen graag vrijblijvend in gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek komen we er achter welke successen en doelen jij graag met jouw webapplicatie, webshop, website, koppeling of automatiseringssoftware wilt bereiken. We leggen tijdens dit kennismakingsgesprek alles duidelijk uit, zodat jij precies weet waar we het over hebben. Zo weet je waar je aan toe bent en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Tijdens de ontwikkeling van jouw webapp, webshop, website of automatiseringssoftware houden we van transparantie. We maken een projectplanning, zodat je weet wanneer je live kunt gaan. Je bent nauw betrokken bij het ontwerpen van jouw project. Het ontwikkeltraject kun je live volgen in onze testomgeving. Tevens houden we je op de hoogte door regelmatig de voortgang door te spreken.

Jouw project is klaar om live te gaan als alles naar wens is uitgewerkt. Het kan voorkomen dat het project uit meerdere fases bestaat. We nemen aan het einde van elke fase de vervolgstap door. Dit houdt in dat we met elkaar kijken naar de volgende fase en eventuele aanpassingen die kunnen worden gedaan.

Na de oplevering van jouw project blijven wij voor je klaar staan om je vragen te beantwoorden. Als er ontwikkelingen zijn die er voor zorgen dat jouw project een optimalisatieslag nodig heeft, kunnen we deze realiseren. We denken altijd weer graag met je mee.

Jacob van Dam ICT & Microsoft .NET helpen je bedrijf verder

Wij ontwikkelen Microsoft .NET applicaties die bijdragen aan de productiviteit binnen jouw bedrijf. De Microsoft .NET applicatie moet naadloos aansluiten op jouw bedrijf. Of je nu fietsenmaker bent, bouwer, bakker of een groot productiebedrijf, wij helpen je verder.

Laat ons weten wat jij wil bereiken met een Microsoft .NET applicatie en zet een eerste stap naar een passende applicatie voor jouw bedrijf. Wij bellen jou!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.