Verkoop

Wanneer je op zoek bent naar een laptop, computer, netwerkapparatuur of andere computer- en netwerkaccessoires kunnen we je verder helpen. We kijken eerst naar het probleem of de wensen en komen met een passende oplossing.

Samen met de klant komen we atlijd tot een oplossing en bepalen niet voor de klant wat beter is, we geven hierin wel advies. Het advies wat gegeven wordt is niet altijd de duurdere oplossing, eerder de beste oplossing.

Verkoop nieuwe apparatuur

Wij verkopen nieuwe laptops, computers en andere apparatuur. Ieder nieuw apparaat dat binnen komt wordt gecontroleerd. Er wordt gecontroleerd of dat het apparaat functioneert maar ook of dat alle updates zijn geïnstalleerd en wanneer nodig installeren wij deze. De meeste computers en laptops worden tegenwoordig geleverd met extra programma’s die de klant over het algemeen niet nodig heeft. Wij verwijderen deze zodat je gelijk aan de slag kan met een snelle nieuwe laptop.

Verkoop gebruikte apparatuur

Ook bieden wij gebruikte laptops en computers aan. Deze laptops en computers worden net als de nieuwe apparatuur gecontroleerd op werking, tevens controleert de leverancier het product ook nog. Hierdoor kun je een goed product verwachten voor weinig geld. De gebruikte apparatuur wordt veelal door banken en andere grote partijen gebruikt. Dit biedt enkele voordelen, denk aan een solide product en een product dat nog niet oud is. Meestal worden de apparaten bij banken en andere instellingen vervangen om de 3 jaar. Er staan altijd wel gebruikte laptops op voorraad, kom gerust langs om deze te bekijken.

Op zoek naar een nieuw of gebruik product? Wij helpen je graag verder, vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk gegevens. Wanneer mogelijk proberen we ook een vrijblijvende offerte uit te brengen.

Contact opnemen